Požarevac

U Braničevu i Podunavlju 74 novoobolela 1

U Braničevu i Podunavlju 74 novoobolela

Tendencija opadanja novozaraženih virusom korona na teritoriji Braničevskog i Podunavskog okruga pa su, prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, zabeležena 74 nova slučaja. U Braničevskom okrugu registovano je 32 slučaja Covid 19, među kojima 17 u Požarevcu, pet u Petrovcu na Mlavi, po tri u Velikom Gradištu i Golupcu i po dva u Kučevu […]

Zaposleni u požarevačkoj bolnici primili vakcinu, smanjen broj prijema 3

Zaposleni u požarevačkoj bolnici primili vakcinu, smanjen broj prijema

U Opštoj bolnici Požarevac je 99 zdravstvenih radnika primilo vakcinu protiv korona virusa a, prema rečima direktora ove ustanove dr Danka Nikolića, sve je prošlo uredno i svi vakcinisani se osećaju dobro. Kako je Nikolić dodao, zdravstveni radnici koji žele da se vakcinišu i dalje se prijavljuju.

U Braničevu i Podunavlju 91 novozaraženi 4

U Braničevu i Podunavlju 91 novozaraženi

Prema današnjem izveštaju iz Regionalnog zavoda za javno zdravlje Požarevac, koji pokriva Braničevski i Podunavski okrug, nastavljeno je smanjenje broja novozaraženih korona virusom koje sada iznosi 91 lice.

U Braničevu i Podunavlju 124 novozaraženih 7

U Braničevu i Podunavlju 124 novozaraženih

Prema današnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, koji pokriva Braničevski i Podunavski okrug, na ovoj teritoriji registrovana su 124 nova slučaja korona virusa.

Narodni muzej u Požarevcu realizovao sve svoje ciljeve za 2020. 9

Narodni muzej u Požarevcu realizovao sve svoje ciljeve za 2020.

I pored poslovanja u uslovima epidemije, Narodni muzej u Požarevcu uspeo je da realizuje sve svoje ciljeve zacrtane za 2020. godinu. Prema rečina direktora ove kulturne ustanove, Gordana Bojkovića, najvažnije je što je sa 2020. godinom konačno sanirano stanje same institucije. To im omogućava da se okrenu budućnosti i unapređenju svih ostalih segmenata rada.

U Požarevcu nagrađeni javni radnici, policajci i vatrogasci 10

U Požarevcu nagrađeni javni radnici, policajci i vatrogasci

U svečanoj sali požarevačkog Načelstva dodeljene su nagrade zaposlenima u javnim ustanovama koji su se istakli na radnim zadacima kao i za radnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Republičkog sektora za vanredne situacije Grada Požarevca.

Požarevcu zahvalnica za izuzetan doprinos časti i ugledu Garde 15

Požarevcu zahvalnica za izuzetan doprinos časti i ugledu Garde

Ađutant predsednika Republike Srbije, komandant Garde Vojske Srbije, general-major Milomir Todorović, uručio je u Komandi Garde zahvalnicu Gradu Požarevcu za izuzetan doprinos časti i ugledu Garde vojske Srbije povodom 190 godina njenog postojanja.

PrvaPoslednja