Požarevac

Još 181 novooboleli u Braničevu i Podunavlju 1

Još 181 novooboleli u Braničevu i Podunavlju

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, nadležnom za Braničevski i Podunavski okrug, na ovoj teritoriji zabeležen je još 181 novi slučaj korona virusa.

U Braničevu i Podunavlju 170 novozaraženih 4

U Braničevu i Podunavlju 170 novozaraženih

Prema današnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, koji je nadležan za teritoriju Braničevskog i Podunavskog okruga, registrovano je 170 novih slučajeva korona virusa.

Još 186 novoobolelih u Braničevu i Podunavlju 5

Još 186 novoobolelih u Braničevu i Podunavlju

Prema aktuelnom izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, koji je nadležan za Braničevski i Podunavski okrug, na ovoj teritoriji registrovano je još 186 novih slučajeva korona virusa.

Pastuv od milion dolara na dar ergeli „Ljubičevo“  8

Pastuv od milion dolara na dar ergeli „Ljubičevo“ 

Ergela „Ljubičevo“, najtrofejnija ustanova ove vrste u Srbiji sa najdužom tradicijom, postala je bogatija za vanserijskog pastuva iz Engleske po imenu Yale koji je svojevremeno prodat za čak milion dolara. 

U Braničevu i Podunavlju 140 novozaraženih 12

U Braničevu i Podunavlju 140 novozaraženih

Prema večerašnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, koji je nadležan za Braničevski i Podunavski okrug, zabeleženo je 140 novih slučajeva slučaja korona virusa na teritoriji koju pokriva ova ustanova.

Još 125 obolelih u Braničevu i Podunavlju 13

Još 125 obolelih u Braničevu i Podunavlju

Prema večerašnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, na teritoriji Braničevskog i Podunavskog okruga zabeleženo je još 125 novih slučajeva slučaja korona virusa.

U Braničevu i Podunavlju 168 novozaraženih 14

U Braničevu i Podunavlju 168 novozaraženih

Prema aktuelnom izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, na teritoriji Braničevskog i Podunavskog okruga, koje pokriva ova ustanova, zabeleženo je još 168 novih slučajeva korona virusa.

PrvaPoslednja