Požarevac

Vrednost pala na milion evra 3

Vrednost pala na milion evra

Klub Vojske Srbije, koji se nalazi u samom gradskom jezgru Požarevca, ponovo se našao na tržištu, o čemu smo vas već obavestili, ali ni ovoga puta nije pristigla nijedna ponuda za kupovinu ovog objekta čija je vrednost procenjena na 1.010.327 evra.

Više od 1,5 miliona dinara za bolje stanje Legata 5

Više od 1,5 miliona dinara za bolje stanje Legata

Požarevac nekada je bio poznat po brojnim zadužbinarima, donatorima i humanim ljudima koji su zavičajnom gradu darivali legate ali se ova humana praksa, kao i u većini srpskih varoši,već decenijama zamire, pa je od presudne važnosti da se sačuva i obezbedi od propadanja ono što već postoji pa je utoliko značajniji napor koji čin Narodni muzej.

Stiže nov rendgen za Dom zdravlja Požarevac 8

Stiže nov rendgen za Dom zdravlja Požarevac

Dom zdravlja „Požarevac“ okončao je javnu nabavku za kupovinu digitalnog rendgen-aparata za snimanje koštanog sistema, po ponuđenoj ceni od 13.974.000 miliona dinara.

Projekcija "Bambilenda" u Njujorku 10

Projekcija „Bambilenda“ u Njujorku

U bioskopu „Antology Film Archives“ u NJujorku prikazan je kratki igrani film „Bambilend“ reditelja i scenariste Danila Stanimirovića iz Požarevca, studenta beogradskog Fakulteta za medije i komunikacije.

Knjiga koja opominje nesavesne vozače 11

Knjiga koja opominje nesavesne vozače

Milan Mitić (30) iz Požarevca u knjizi „Stranac u sopstvenoj koži“ opisao je pakao kroz koji je prošao nakon teškog udesa na motoru 2010. godine.

Knjiga koja opominje nesavesne vozače 12

Knjiga koja opominje nesavesne vozače

Milan Mitić (30) iz Požarevca u knjizi „Stranac u sopstvenoj koži“, opisao je pakao kroz koji je prošao nakon teškog udesa na motoru 2010. godine.

U gradskoj kasi 5,3 milijarde dinara 14

U gradskoj kasi 5,3 milijarde dinara

Odbornici Skupštine grada Požarevca, na sednici kojom je predsedavao Bojan Ilić, usvojili su uoči Nove godine budžet za 2020. godinu, prema kome će se u gradskoj kasi naći oko 5,3 milijarde dinara.

Izložba kaligrafskih radova 15

Izložba kaligrafskih radova

U požarevačkoj Galeriji savremene umetnosti na Starom korzou i toku je izložba kaligrafskih radova pod nazivom „Slovo-crtež“ autora Zorana Ilića.

PrvaPoslednja