Seul

LG prestaje sa proizvodnjom mobilnih telefona zbog gubitaka 1

LG prestaje sa proizvodnjom mobilnih telefona zbog gubitaka

Južnokorejski proizvođač elektronike LG saopštio je danas da prestaje sa proizvodnjom mobilnih telefona zbog gubitaka i da će se usredsrediti na delove za električne automobile, robotiku, veštačku inteligenciju i druge proizvode.

Severna Koreja ispalila dve rakete kratkog dometa 2

Severna Koreja ispalila dve rakete kratkog dometa

Severna Koreja testirala je danas balističke rakete, prvi put otkako je američki predsednik Džofez Bajden stupio na dužnost, pojačavajući pritisak na Vašington dok su nuklearni pregovori i dalje u prekidu.

NBC: Smrtonosna tajna nevidljive kineske armade 12

NBC: Smrtonosna tajna nevidljive kineske armade

Morem izgriženi i odrani drveni „čamci duhova“ mesecima plutaju po Japanskom moru, neki s leševima izgladnelih severnokorejskih ribara od čijih tela obično ostaju samo kosturi.

Severna Koreja se hvali uspehom u borbi protiv korona virusa 13

Severna Koreja se hvali uspehom u borbi protiv korona virusa

Lider Severne Koreje Kim Džong UN pozdravio je „sjajni uspeh“ u borbi protiv korona virusa ali je upozorio da ne treba „preuranjeno“ ublažavati mere, preneli su danas tamošnji mediji nagoveštavajući da zemlja neće uskoro otvoriti granice.

Stalan rast zaraze korona virusom u Južnoj Koreji 15

Stalan rast zaraze korona virusom u Južnoj Koreji

Južna Koreja prijavila je danas 59 novih slučajeva zaraze Kovidom-19 dok broj inficiranih nastavlja stalno da raste u oblasti glavnog grada gde živi polovina od 51 milion stanovnika te zemlje.

PrvaPoslednja