Split

Policija sprovodi istragu zbog poziva na linč hrvatske novinarke 2

Policija sprovodi istragu zbog poziva na linč hrvatske novinarke

Splitska policija sprovodi istragu zbog brojnih komentara korisnika društvenih mreža koji poslednja dva dana otvoreno pozivaju na likvidaciju novinarke splitskog portala, koja je snimala okupljanje ispred i u crkvi na Sirobuji, na Uskrs, gde se održavala misa protivno odredbama nacionalnog Štaba civilne zaštite, potvrdila je policija Dalmaciji danas.

U toku je akcija spasavanja putnika sa broda "Aurelija" (VIDEO) 8

U toku je akcija spasavanja putnika sa broda „Aurelija“ (VIDEO)

Danas nešto posle 15 časova tegljač Jadranskog pomorskog servisa „Poluks“ stigao je do 300 putnika i članova posade koji se od 2 časa prošle noći nalaze na italijanskom trajektu „Aurelia“, kome je otkazao motor. U toku je akcija spasavanja.

Zemljotres u okolini Splita 10

Zemljotres u okolini Splita

Zemljotres jačine četiri, s epicentrom u Donjem Muću u Dalmatinskoj zagori, dogodio se noćas nešto posle 3.0 sata ali nema informacija o materijalnim štetama.

Presušilo more kod Splita 11

Presušilo more kod Splita

Danima traje izražena oseka na Jadranu, a more je u nedelju u 10 sati i 30 minuta doseglo najniži nivo ove godine, piše Dalmacija Danas.

Bura u Dalmaciji čupa stabla 15

Bura u Dalmaciji čupa stabla

Bura u Dalmaciji, čiju udari pod Velebitom dostižu i do 150 kilometara na sat, čupa stabla i ruši krovove. Na splitskom području. izmereni su orkanski udari vetra do 122 kilometra na sat.

PrvaPoslednja