Surdulica

Dobar vazduh čuva ekosistem Vlasine 3

Dobar vazduh čuva ekosistem Vlasine

Predsednik Skupštine opštine Surdulica i narodni poslanik iz ove opštine Novica Tončev važi za jednog od najžešćih ljudi koji se bori za očuvanje životne sredine na jugu Srbije.

Simo Krunić na klupi Radnika 4

Simo Krunić na klupi Radnika

Umesto Nenada Vanića koji odlazi za trenera u inostranstvo novi šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice je iskusni Simo Krunić. 

Grci sređuju fudbalski teren u Surdulici 5

Grci sređuju fudbalski teren u Surdulici

Tim stručnjaka za uređenje trave na fudbalskim terenima iz Grčke nadgledaće radove na rekonstrukciji travnate podloge Gradskog stadiona u Surdulici.

U Surdulici protesti protiv Knaufa 6

U Surdulici protesti protiv Knaufa

Zbog sumnje da nemačka fabrika “Knauf insulation” zagađuje vazduh i okolinu, u Surdulici su građani protestovali sa zahtevom da rukovodstvo te fabrike preduzme sve neophodne mere kako se u vazduh ne bi ispuštali emisioni gasovi, a u zemlju otpadne vode.

Tončev: Treba da oslušnemo da li je narod nezadovoljan 10

Tončev: Treba da oslušnemo da li je narod nezadovoljan

„Mirni protesti su legitiman vid iskazivanja nezadovoljstva svuda u Evropi i svetu. Logično je da kao funkcioner SPS snosim deo odgovornosti ukoliko je prosečan čovek nezadovoljan radom Vlade i naš zadatak je da to oslušnemo i korigujemo…

Po sedamnaesti put izabrani najbolji sportisti Surdulice 11

Po sedamnaesti put izabrani najbolji sportisti Surdulice

Nikola Vasiljević, prvi golman Radnika, poneo je titulu najboljeg sportiste grada u seniorskoj kategoriji, dok je šef struke u superligašu iz Surdulice Milan Milanović izabran za najboljeg trenera u 2018. godini.

Dve "snežne smrti" i puno posla za ortopede i putare 12

Dve „snežne smrti“ i puno posla za ortopede i putare

Duže od nedelju dana traje hladan talas sa obilnim snežnim padavinama na području svih sedam opština Pčinjskog okruga. Već nekoliko dana za redom Vranje je najhladniji grad, sa temperaturom koja se tokom noći i u ranim jutarnjim satima spušta i na preko deset stepeni minusa.

Vlasinska visoravan u snežnoj blokadi 13

Vlasinska visoravan u snežnoj blokadi

Putnički saobraćaj na regionalnom putnom pravcu Surdulica – Vlasina okrglica odvija se otežano uz trideset santimetara na kolovozu.

Oprezno kroz Grdeličku klisuru 14

Oprezno kroz Grdeličku klisuru

Sneg koji duže od dvadeset sati sa manjim prekidima pada na širem području juga centralne Srbije usporio je saobraćaj na magistralnom pravcu Kordora 10 od Niša ka granici sa Makedonijom.

Super liga Radnik - OFK Bačka 3:2 (2:1) 15

Super liga Radnik – OFK Bačka 3:2 (2:1)

Fudbaleri Radnika danas su na Gradskom stadionu u Surdulici u uzbudljivoj utakmici ostvarili osmu prvenstvenu pobedu protiv borbene ekipe OFK Bačke rezultatom 3:2 (2:1) i ostvarili plasman u gornji deo tabele Super lige Srbije u fudbalu.

PrvaPoslednja