Surdulica

Naprednjaci Surdulice osudili ocene potpredsednika SPS Novice Tončeva 1

Naprednjaci Surdulice osudili ocene potpredsednika SPS Novice Tončeva

Nakon ocene potpredsednika SPS i vlasnika Gradjevinskog preduzeća „Tončev gradnja“ Novice Tončeva koji je za incident u kome su nepoznati počinioci izbušili gume na njegovom automobilu u Nišu i optužbi izrečenih na račun članova SNS, saopštenjem se oglasio Opštinski odbor naprednjeka u Surdulici.

Na jugu Srbije manjak postelja i višak neodgovornosti 2

Na jugu Srbije manjak postelja i višak neodgovornosti

Trenutno je u sedam opština Pčinjskog okruga ukupno oko 1.000 građana pozitivnih na kovid 19. Inače, direktorica Zavoda za javno zdravlje u Vranju dr Svetlana Stojanović priznaje da zbog „stalnih promena laboratorija u kojoj šalju uzorke testova rezultati kasne“ ali da će uskoro građani rezultate svojih testova moći uskoro da pronađu elektronskim putem.

Još jedna donacija za Covid odeljenje Specijalne bolnice u Surdulici 3

Još jedna donacija za Covid odeljenje Specijalne bolnice u Surdulici

Fondacija „Flexitaian Society“ koja odnedvano funkcioniše u Srbiji, brzom akcijom prateći aktuelnu situaciju u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Surdulici,  čiji se deo nalazi odlukom Ministarstva zdravlja u Covid sistemu donirala je šest frižidera za čuvanje lekova i dve mašine za pranje sudova, ukupne vrednosti 3.000 evra.

Najavljena nova donacija za Specijalnu bolnicu u Surdulici 4

Najavljena nova donacija za Specijalnu bolnicu u Surdulici

Reagujući na poziv OCD Odbor za ljudska prava iz Vranja koja je pokrenula projekat hitne podrške Specijalnoj bolnici za plućne bolesti, oglasio se u ugledni biznismen i filantrop Milan Marković iz Velike Britanije i najavio kupovinu četiri rashladnih uređaja za važne lekove u ovoj regionalnoj ustanovi.

Kostić: Čekamo zvaničnu odluku Kriznog štaba za Kovid bolnicu u Surdulici 6

Kostić: Čekamo zvaničnu odluku Kriznog štaba za Kovid bolnicu u Surdulici

„Sve dok ne stigne zvanična odluka kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv virusa Covid 19 ne mogu vam ništa reći da li će ova nstitucija primati zaražene ovim virusom“, potvrdio je večeras za portal Danasa dr Slaviša Kostić, direktor Specijalne bolnice za infektivne bolesti u Surdulici.

SNS Surdulice teško optužio Tončeva za pritisak na birače koji nisu članovi SPS 7

SNS Surdulice teško optužio Tončeva za pritisak na birače koji nisu članovi SPS

Povodom činjenice da je potpredsednik SPS u Surdulici Novica Tončev, osvojio 18 od ukupno 35 odborničkih mesta, Opštinski odbor SNS se oglasio saopštenjem u kojen iznosi „tvrdnje da je Tončev kršio predizbornu tišinu i uticao na kršenje predizbornih pravila“, uz konstataciju da je „bilo kupovine glasova građana od strane funkcionera SPS“.

Dobar vazduh čuva ekosistem Vlasine 10

Dobar vazduh čuva ekosistem Vlasine

Predsednik Skupštine opštine Surdulica i narodni poslanik iz ove opštine Novica Tončev važi za jednog od najžešćih ljudi koji se bori za očuvanje životne sredine na jugu Srbije.

Simo Krunić na klupi Radnika 11

Simo Krunić na klupi Radnika

Umesto Nenada Vanića koji odlazi za trenera u inostranstvo novi šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice je iskusni Simo Krunić. 

Grci sređuju fudbalski teren u Surdulici 12

Grci sređuju fudbalski teren u Surdulici

Tim stručnjaka za uređenje trave na fudbalskim terenima iz Grčke nadgledaće radove na rekonstrukciji travnate podloge Gradskog stadiona u Surdulici.

U Surdulici protesti protiv Knaufa 13

U Surdulici protesti protiv Knaufa

Zbog sumnje da nemačka fabrika “Knauf insulation” zagađuje vazduh i okolinu, u Surdulici su građani protestovali sa zahtevom da rukovodstvo te fabrike preduzme sve neophodne mere kako se u vazduh ne bi ispuštali emisioni gasovi, a u zemlju otpadne vode.

PrvaPoslednja