Vršac

Ne žele „teror SNS“

Opozicioni odbornici grada Vršca bojkotovali su juče skupštinsko zasedanje, zbog kako su naveli „terora koji sprovodi Srpska napredna stranka nad institucijama države i njenim građanima“, saopštila je grupa opozicionih odbornika.

Vučić: Ne bi pomoglo da izlijem bes zbog napada na vaterpoliste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne bi pomogao vaterpolistima Crvene Zvezde, ni drugima u budućnosti, ako bi povodom napada na njih u Splitu „izbacio bes iz sebe“ već je pozvao Hrvatsku da „svi zajedno poštujući razlike i drugačije pogled na prošlost gradimo drugačiju budućnost“.

Uhapšen zbog preuzimanja profila žena na Fejsbuku i iznuđivanja novca

Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a uhapsilo je danas tri osobe iz Vršca zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćen pristup zaštićenom računaru, računarskoj mreži i elektronskoj obradi podataka, prevare i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Biografija Radomira Konstantinovića u „Tački susretanja“ u Vršcu

Životni krug i bogat spisateljski opus jednog od najznačajnijih i najkontroverznijih srpskih intelektualaca opisan je u knjizi pod nazivom „Konstantinović. Hronika“ autora Radivoja Cvetićanina, koja je predstavljena je u Vršcu u Udruženju za promociju nauke, kulture i umetnosti „Tačka susretanja“.

„Konstantinović. Hronika“ u Vršcu

U vršačkom Salonu kod Porte Udruženje Tačka susretanja sutra uveče priređuje promociju knjige o neponovljivom misliocu i književniku Radomiru Konstantinoviću „KONSTANTINOVIĆ.

Masovno trovanje životinja u Vršcu

Masovan pomor divljih i domaćih životinja desio se na periferiji Vršca, saopštilo je Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije čiji su aktivisti odmah je izašlo na teren.

Održano savetovanje AKPA u Vršcu

Stručni skup pod nazivom “Odgovor(n)i za budućnost” završen je prošle nedelje u Vršcu u organizaciji Alumni kluba Pravosudne akademije (AKPA).

Održano savetovanje sudija, tužilaca i advokata u Vršcu

Stručni skup pod nazivom “Odgovor(n)i za budućnost” završen je prošle nedelje u Vršcu u organizaciji Alumni kluba Pravosudne akademije (AKPA). Savetovanju su prisustvovali predstavnici Visokog saveta sudstva, Državnog veća tužilaca, predsednici više sudova, ugledne sudije, tužioci i advokati.

Hemofarm fondacija donirala domove zdravlja u BiH

U okviru projekata pomoći opremanja domova zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u Bosni i Hercegovini, Fondacija Hemofarm obezbedila je 21.500 evra za nabavku medicinske opreme za zdravstvene ustanove u opštinama Kneževo i Šekovići u Republici Srpskoj i Donjem Vakufu i Ključu u Federaciji.

MUP uhapsio osobu zbog upada u zaštićeni računar

Pripadnici MUP-a , SBPOK, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su P. M. iz okoline Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela neovlašćeni pristup zaštićenom računaru, piše u saopštenju MUP-a.

Badminton u vrtiću

Badminton je odavno ušao u škole, a pre nešto više od šest meseci ovaj olimpijski sport je postao sastavni deo sportsko-rekreativnih aktivnosti i u jednom vrtiću, piše u saopštenju Badminton saveza Srbije.

PrvaPoslednja