Zaječar

Zaječarski teatar obeležio dan rođenja Zorana Radmilovića 1

Zaječarski teatar obeležio dan rođenja Zorana Radmilovića

Pozorište u Zaječaru koje nosi ime Zorana Radmilovića i koje je organizator pozorišnog festivala „Dani Zorana Radmilovića“ i ovog 11. maja je polaganjem cveća na spomenik čuvenom glumcu iz Zaječara obeležila dan njegovog rođenja.

Ničić: Dogovoren nastavak saradnje SNS-a i SPS-a u Zaječaru 3

Ničić: Dogovoren nastavak saradnje SNS-a i SPS-a u Zaječaru

U sali Skupštine grada Zaječara održan je danas zajednički sastanak odborničkih lista “Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara” i “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija” i na njemu je dogovoren nastavak saradnje između SNS-a i SPS-a, saopštio je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić putem društvene mreže Fejsbuk.

Naprednjacima treba izborna mašinerija jer nemaju većinu 7

Naprednjacima treba izborna mašinerija jer nemaju većinu

Više stotina birača koji su glasali van biračkog mesta na nedavnim izborima u Kosjeriću, jer su navodno u izolaciji zbog korona virusa i potvrda koju je Marku Jakšiću, bivšem odborniku iz Kosovske Mitrovice, izdao RIK da je glasao na prošlogodišnjim izborima, iako on kaže za Danas da to nije učinio, pokazuje da je valjanost izbornog postupka i dalje upitna.

Ana Brnabić o funkcionerskoj kampanji u Zaječaru (VIDEO) 11

Ana Brnabić o funkcionerskoj kampanji u Zaječaru (VIDEO)

Na pitanje novinara portala Glas Zaječara Miljka Stojanovića da je dva dana pre premijerke, Zaječar posetio predsednik Aleksandar Vučić, pre njega nekoliko ministara, i koliko košta funkcionerska kampanja građane Srbije, Ana Brnabić je kazala da ovo nije njen prvi dolazak u Zaječar, i da je došla da skrene pažnju na neke veoma važne stvari.

Obilazak radova paravan za funkcionersku kampanju 12

Obilazak radova paravan za funkcionersku kampanju

Pet dana uoči lokalnih izbora u Zaječaru, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetio je baš ovaj grad i obišao radove na rekonstrukciji gradskih i međugradskih saobraćajnica.

PrvaPoslednja