Zaječar

Ničić: U Zaječaru danas bez novih slučaja zaraze korona virusom 2

Ničić: U Zaječaru danas bez novih slučaja zaraze korona virusom

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da od 126 kontrolisanih građana za koje su rezultati pristigli u zadnjih 24 sata, nema pozitivnih na COVID – 19. Ostaje stari podatak da je od početka pandemije u Zaječaru zabeleženo 84 slučajeva infekcije ovim virusom.

Zaječar: Deponija i dalje gori 6

Zaječar: Deponija i dalje gori

Požar na gradskoj deponiji i dalje nije ugašen. Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Zaječar“ po instrukcijama zaječarske vatrogasne brigade teškom mehanizacijom rade na gašenju požara.

Seoba ptica: Svetski putnici u našim krajevima 8

Seoba ptica: Svetski putnici u našim krajevima

Sneg koji je pogodio Zaječar krajem marta i početkom aprila nije pogodovao pticama selicama, pogotovu onim vrstama koje se hrane insektima. Stoga su neke od njih bile primorane da se spuste na obalu Crnog Timoka kako bi pregrmele loše vreme i žive i zdrave nastavile seobu.

U Borskom i Zaječarskom okrugu testirano 66, obolelo 33 10

U Borskom i Zaječarskom okrugu testirano 66, obolelo 33

Na teritoriji Zaječarskog i Borskog okruga, odnosno na teritoriji osam lokalnih samouprava od početka pandemije do juče ukupno je testirano 66 osoba, a kod 33 je virus potvrđen, navodi se pored ostalog u saopštenju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara objavljenom večeras na zvaničnom gradskom sajtu.

Otopljenje ponovo donelo nevolje meštanima Vražogrnca 15

Otopljenje ponovo donelo nevolje meštanima Vražogrnca

Meštani Vražogrnca svke godine imaju problema sa poplavama posle jače kiše ili naglog otopljenja snega. Danas nakon naglog otopljenja snega kanali za odvod su prepuni i voda se izliva u centru sela.

PrvaPoslednja