Zaječar

Podnete krivične prijave protiv Boška Ničića

Novinar portala Glas Zaječara MIljko Stojanović i Vladan Stanković, glavni i odgovorni urednik portala Zaječar Online, podneli su krivične prijave protiv Boška Ničića, gradonačelnika Zaječara i Milana Stankovića, predsednika gradskog odbora Srpske napredne stranke I pomoćnika gradonačelnika, zbog proganjanja, uvreda, pretnji i ugrožavanja sigurnosti.

Novogodišnja rasveta u Zaječaru: Da li će rekord biti oboren?

Pripreme za doček nove 2019. godine u Zaječaru otpočele su sredinom novembra 2018. godine, postavljanjem prvih novogodišnjih ukrasa. Već početkom decembra veći deo grada bio je okićen novim i repariranim novogodišnjim ukrasima.

Drugi protestni skup „1 od 5 miliona“ u Zaječaru 25. januara

U petak 25. januara na Trgu Nikole Pašića u Zaječaru održaće se drugi po redu protestni skup „1 od 5 miliona“ koji je deo već omasovljenih građanskih protesta koji se iz nedelje u nedelju održavaju u Beogradu i ostalim gradovima Srbije, najavili su organizatori.

Glas Zaječara: MUP ćuti o tehničkim ispravama autoprevoznika

Meštani Trnavca, zabrinuti zbog bezbednosti putnika koje prevozi minibus koji saobraća na relaciji Trnavac – Vražogrnac – Nikoličevo predali 11. januara molbu zaječarskoj saobraćajnoj policiji da se ispita tehnička ispravnost vozila koje saobraća na ovoj relizaciji.

Procvetale prve visibabe u zaječarskim baštama

Iako vremenska prognoza najavljuje da će zima potrajati još neko vreme priroda je počela da se budi. U zaječarskim baštama javili su se prvi vesnici proleća – visibabe.

Zaječarci „spontano“ krenuli put Beograda

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika grada Zaječara Milana Stankovića danas je put Beograda krenulo 18 autobusa. Među onima koji su krenuli put prestonice kako bi pozdravili predsednika Putina i predsednika Vučića veliki broj zaposlenih u javnim preduzećima i ustanovama.

PrvaPoslednja