Pisma

I u EU je praktično zabranjen promet GMO proizvoda

Odgovarajući na svoje gore postavljeno pitanje, poštovana gospođa Todorović na početku svoga teksta govori o prednosti učešća Srbije u članstvu Svetske trgovinske organizacije (STO)…

Nedopustivo ponašanje lekara

Dana 1.02.2018. u 16 i 30 imala sam zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja u Mladenovcu kod jednog doktora (ime poznato redakciji).

„Vladavina neobuzdanog autokrate“

Srbija, nažalost nije jedno demokratsko društvo, već živimo u jednoj oskudnoj oligarhiji, u kojoj se za sve pita jedan čovek. Te oligarhijske snage ograničavaju slobodu i učestvovanje građana u svim sferama društva! Država ne sme biti jedan čovek!

Vladavina neobuzdanog autokrate

Srbija, nažalost nije jedno demokratsko društvo, već živimo u jednoj oskudnoj oligarhiji, u kojoj se za sve pita jedan čovek.

Srbiji fale more i Feral

S pažnjom i uvažavanjem pročitao sam prvi i drugi tekst Bojana Marjanovića u prošlonedeljnim brojevima.

Preletači i Jogi letači

Razumevanje i simpatije koje neki intelektualci, inače neskloni ovoj vlasti, pa i vaša urednica izbornog dodatka, ispoljavaju prema liku i delu tzv. Belog Preletačevića, ili kako će se već ubuduće zvati (prema poslednjim informacijama Beli je preleteo Luki), pokazuju da i umni ljudi katkad imaju slepu mrlju u svom političkom vidokrugu.

Danasovci, izdržite!

Danasovci, znam da ste na vetrometini i da trpite veliki medijski pritisak, znam da ste izloženi opasnošću da neko bude povređen ili, ne daj bože, nešto još gore, znam za sve te teškoće i žrtve koje podnosite.

Dačić ambasadorima: Ubistvo Ivanovića pretnja za region

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić prisustvovao je danas kao glavni govornik, ručku sa ambasadorima država članica EU, čiji domaćin je bio šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici.

Ulica po Oliveru Ivanoviću

Svoju ličnu reakciju o mučkom ubistvu Olivera Ivanović ne mogu zadržati samo na objavljivanju njegove fotografije na društvenim mrežama.

O vršnjačkom nasilju

Zamislite koliko je teško žrtvama nasilja da javno govore o tome, kada je meni pišući ovaj tekst koji će govoriti o raznim oblicima nasilja kojih sam bila, neposredno, deo, neizmerno teško.

Donald Tramp se drži obećanja

Čitavu godinu posle Trampove pobede na predsedničkim izborima u SAD ovdašnja javnost i dalje je puna mišljenja i komentara na gornju temu.

Kutinjo i Liverpul

U Vašem listu od srede, 3. januara 2018, u rubrici Sport, privukao mi je pažnju članak vašeg sportskog komentatora (inicijali N. M.) pod naslovom „Kutinjo štrajkuje, Liverpul se bruka“.

Prva Poslednja