Pisma

Nisam bio podoban za Rasima Ljajića

Redovno čitam Vaš list i pratim Vaš i rad Vaših saradnika, ali nakon čitanja članka o Rasimu Ljajiću rešio sam da Vam se obratim.

Jedan je Koraks

Vučić je loš političar, to što je on sad predsednik, to je dobio od naivnih i prevarenih birača.

Čuvajte bonove za benzin i Vučićeva pisma

„Vrhunac bezobrazluka“, „Oteto moraš vratiti, i to sa kamatom“, samo su neki od naslova pisama čitalaca kojima ništa drugo i nije ostalo nego da se na taj način isprazne i olakšaju dušu (džepove im je već olakšao AV & comp).

Vi nas, predsedniče, sistematično uništavate

Gospodine predsedniče, dobila sam pismo potpisano Vašim faksimilom, pa mislim da je pristojno da Vam odgovorim. Ne prihvatam od Vas nikakvu zahvalnost ni patetične izlive divljenja za penzionere.

Ko je to nama pred vratima?

Povodom pisma koje je danas stiglo i u naše poštansko sanduče, adresirano na mog supruga.

Svi smo mi na crnoj listi

Društvo nam je teško obolelo u svim segmentima i bolest napreduje. Slobode reči, govora i misli više nema. Vlada se ucenama u trećoj jednopartijskoj diktaturi od 1945. godine.

Pismo iz staračkog doma: Zbunjenost na jutarnjem obedu

Iz izjava mnogih zvaničnika mogli smo i mi stariji, posebno mi koji smo korisnici ustanova Gerontološkog centra Beograd, a naročito posle izjava gospodina ministra socijalne politike u čijoj su nadležnosti spomenute ustanove, pomisliti da su bolja vremena uveliko nastupila.

Kakve su prirode optužbe Gorana Kozića

Čitam u Danasu jutros tekst u koji ste ukomponovali moju izjavu Danasu i sa razočaranjem primećujem da niste imali dovoljno prostora da objavite koje je optužbe Ilustrovana Politika iznela na moj račun, kao ni celinu mog odgovora na te optužbe. Ako u budućnosti budemo opet sarađivali, bilo bi dobro da mi unapred kažete koliko tačno […]

Prva Poslednja