Pisma

Gde je i šta radi gradski menadžer

Ako sam dobro informisan, radno mesto „gradskog menadžera“ trenutno je upražnjeno, i ne zna se kada će biti popunjeno, sem ako ga, kao „dopunsku aktivnost“ i dodatne napore, ne vrši dosadašnji, tj. gospodin Goran Vesić.

Paketiće niko nije naručio

Obraćam Vam se u svojstvu branioca Gospodina Saše Mirkovića sledećim zvaničnim saopštenjem:

Dva Beograda – na vodi i na buci

Nakon što je deceniju i kusur svaka gradska vlast ignorisala zahteva građana da se stane na kraj celonoćnoj buci, na prvi pogled – odlična odluka gradskih vlasti da „zbog prevelike buke“ izmesti splavove-diskoteke, koji po celu noć buče i huče desetinama hiljada vati i stotinama decibela.

Rijaliti malinari i SNS maline

Protest, srpski rečeno bunt, uglavnom se dešava kada grupa ili više grupa ljudi nisu zadovoljni odnosom države, poslodavca, neke treće grupe… prema njima. Protest je mučan događaj.

Retki i britki glasovi poput Petričićevog

Tu, nedavno, na stranicama ovog lista, Dušan Petričić je izrekao: „S druge strane naše pijačne tezge ukopala se, kao kreator novih društvenih pravila, opasna družina drumskih razbojnika vođena najvećim hohštaplerom, prevarantom, lopovom i bolesnim umom bez premca u našoj novijoj istoriji.“

Čist um Dušana Petričića

Čista misao može da „izađe“samo iz čistog uma. Čist je, očigledno, i Dušanov praktični um. Briljantan govor, maestro.

Evo posla za Malog

Pod pritiskom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i našeg Fiskalnog saveta, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obelodanio je, konačno, da će sporni, neustavni, Zakon o privremenom umanjenju penzija, biti ukinut do kraja godine, najverovatnije u novembru.

Čestitke Miroslavu Miškoviću

Novosađanima će ovih majskih dana na Trgu slobode fabrika za proizvodnju testenine Danubius prikazati svoje proizvode i pričati o svojih 100 godina postojanja.

Prva Poslednja