Sekretarici Olivera Ivanovića pritvor do 48 sati 1Foto: N1

Dugogodišnja sekretarica Olivera Ivanovića Silvana Arsović zatražila je advokata dok je bila sa Kosovskom policijom na putu iz Kosovske Mitrovice za Prištinu, potvrdila je za KoSSev najbliža partijska saradnica Olivera Ivanovića Ksenija Božović.

Božović je dodala i da se nalazi na putu ka Gračanici, kako bi dobila što više detalja od advokata koji su tamo.

Podsetimo, ranije danas nekadašnja sekretarica Olivera Ivanovića pozvana je na saslušanje u Prištinu, a Ksenija Božović je navela da joj se javila tokom puta, zamolila je da joj obezbedi advokata, nakon čega je izgubila kontakt s njom.

„Silvanu su pozvali da se jutros odazove u severnu policijsku stanicu radi davanja iskaza u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića, što je Silvana i ranije činila nekoliko puta. U stanici su joj naveli da je specijalni tužilac tražio da je potrebno da se ode u Prištinu, a onda mi se, kako sam razumela, negde tokom puta javila i rekla da joj pronađemo advokata. Više od tada sa njom nemam nikakav kontakt. Veoma sam zabrinuta“, rekla je ranije danas Božović.

Kosovski mediji su jutros javili da je Arsović uhapšena.

Kosovska policija se nije oglašavala, a Kossev prenosi da je pokušao da dobije potvrdu i zvanične informacije iz Prištine. Taj portal podseća da je Silvana Arsović dugogodišnja sekretarica Olivera Ivanovića i jedna od njegovih najbližih saradnika i prijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari