Đilas: Skupština SSP 3. oktobra, neophodno napraviti jedan veliki front 1Foto: Miroslav Dragojevic

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, u današnjem FB live najavio je Skupštinu Stranke slobode i pravde za subotu 3. oktobar.

„Nije vreme da pričamo u koliko kolona će opozicija ići na nekim budućim izborima, niti je tema da se licitira ko je čovek koji treba da bude jednog dana protivkandidat za predsednika Srbije. Ono što mislim da je najvažnije i to je poruka koja će sutra biti poslata sa Skupštine SSP da je neophodno da napravimo jedan veliki front u kome će biti i stranke, i pokreti i građani, koji će se boriti da se ovo ludilo u kome mi danas živimo nekako završi. Jer posledice ovih osam godina su strašne, svaki dan nosi nove posledice i biće jako teško kada se jednog dana vlast promeni pokrenuti celu priču u dobrom smeru“, naveo je Đilas, a prenosi pres služba SSP.

On je dodao da postoje ozbiljne mogućnosti, te da u SSP imaju ozbiljan plan koji će sutra i prezentovati u raznim oblastima društva, i u ekonomiji i u privredi i uobrazovanju, u kulturi…

Đilas je naveo da SSP hoće da se bavi životom, a ne Aleksandrom Vučićem.

„Da ne pričamo o Vesiću, Martinovićima, Orlićima , jer oni su već rekli sve što imaju, pa hajde da pokušamo da narod čuje to što mi imamo da kažemo“, rekao je lider SSP.

A da bi narod čuo i drugačije mišljenje, istakao je Đilas i dodao da su potrebni mediji, „jer trenutno drugačije mišljenje je moguće čuti samo na nekolicini slobodnih medija koje vidi ii čuje oko 20 odsto ljudi, i još 20 odsto putem društvenih mreža, dok 60 odsto građana Srbije ne zna šta se događa“.

„Mediji su veoma važni jer upravljaju svetom. Ako nemate informaciju ne možete da donosite zaključke, ako imate pogrešnu informaciju vaši zaključci su pogrešni. Istraživanja pokazuju da prosečan građanin u Srbiji od 55 do 64 godina dnevno u proseku gleda TV sedam časova i 38 minuta, a oni koji imaju više od 65 godina uz TV dnevno provode sedam časova i 50 minuta. To nam sve objašnjava“, poručio je Đilas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari