DSS preletače u Gadžinom Hanu uporedio sa poturicama 1Foto: S.S./Južne vesti

Demokratska stranka Srbije se duboko izvinila svim građanima Gadžinog Hana i Nišavskog okruga što su je u tom delu zemlje predstavljali ljudi koji su je osramotili političkom prostitucijom i prelaskom u vladajuću strukturu SNS-a.

U saopštenju koje je dostavljeno medijima, navodi se da DSS želi ipak da istakne da su Dragan Mijalković, Zoran Ilić, Slaviša Ivković, Živojin Milenković, Ivan Đorđević, Vladimir Stamenković, Bojan Stamenković, Ljubodrag Stepanović, Željko Ristić, Aleksandar Zlatković, Slavoljub Stojiljković, Dušica Zlatković, Tanja Đorđević, Zoran Stanisavljević, ovim nedostojnim činom prvenstveno osramotili sebe i svoje porodice i da su, nalik poturicama, na svoja prezimena zauvek utisnuli žig političkih preletača.

„Jedno je sigurno: svoje političko bitisanje oročili su na vreme trajanja SNS-a koje će proći mnogo brže nego što se mnogima danas čini. Naposletku, sigurno je i da, kada prođu ova smutna vremena nemorala i bede, za takve ljude više nigde i nikada neće biti mesta“, navodi se u saopštenju Informativne službe DSS.

Da podsetimo, SNS-u u ovoj opštini su pristupili svi članovi zajedno sa rukovodstvom DSS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari