Grupa odbornika u Blacu napustila SNS 1Foto: Logo

Grupa odbornika napustila odborničku grupu SNS Skupštine opštine Blace i formirala „Napred za Blace“.

Obaveštnje o napuštanju podneli su danas predsedniku Skupštine opštine Zoranu Joziću. Kako ističu, ovu odluku doneli su pre svega zato što su nezadovoljni stanjem u Povereništvu Srpske napredne stranke u Blacu.

„Kao odbornici koji smo na poslednjim lokalnim izborima u Blacu bili stožeri izborne liste Srpske napredne stranke koja je u Blacu imala najbolji rezultat u svojoj istoriji, obaveštavamo javnost da napuštamo odborničku grupu Srpske napredne stranke, a iz razloga kako bismo se suprotstavili bezumnoj politici koju vodi poverenik SNS-a u Blacu“, navodi se u saopštenju.

Najavljuju nastavak angažovanja kao odbornička grupa „Napred za Blace“, dajući podršku aktuelnom predsedniku opštine Zoranu Joziću, a zastupajući politiku predsednika Aleksandra Vučića, jer, kako navode, postoji veliki razdor među članovima stranke koji je ometao njihovu saradnju sa povereništvom.

Nakon što je primio Odluku većine odbornika o istupanju, aktuelni predsednik Skupštine opštine Zoran Jozić obavestio je javnost da istupa iz članstva Srpske napredne stranke. Ovaj svoj potez, kako navodi, smatra moralnim činom, „podržavajući u svemu novoformiranu odborničku grupu Napred za Blace“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari