Jovanović (Narodna stranka): Sastanak Vučića i Dodika sa delom opozicije bio je obična farsa 1Foto: Narodna stranka

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da je sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom na kojem su učestvovali i predstavnici nekih opozicionih stranaka bio „farsa“, jer nisu pozvane „najznačajnije stranke opozicije“, uključujući i Narodnu stranku.

„Sastanak na kojem je navodno trebalo da se pokaže državno jedinstvo bio je obična farsa“, rekao je Jovanović listu „Danas“.

Jovanović je na pitanje da li je moguća saradnja sa tim strankama, odgovorio da je Narodna stranka bila jasna kada je odlučila da neće sarađivati ni sa kim ko nije bojkotovao izbore.

„Narodna stranka odluke ne donosi olako i bez demokratske rasprave u okviru stranačkih institucija, a kada ih jednom donese, tada od njih više ne odustaje. To smo pokazali prošle godine, kada smo održali reč koju smo dali narodu da ćemo bojkotovati lažne izbore i da nećemo sarađivati sa onima koji su uz pomoć režima na njima učestvovali“, rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari