LSV poziva DS da izađe iz vlasti u Novom Bečeju 1Foto: Logo

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej pozvali su predstavnike Demokratske stranke da izađu iz vlasti i zajedno sa njima naprave anti – SNS koaliciju.

„Posle višegodišnjeg odbijanja da priznaju da su sa naprednjacima napravili koaliciju, u direktnom prenosu na nacionalnoj televizji Pink smenjeni predsednik SO Novi Bečej Mirjan Jakšić, razočarani član SNS-a, je predsednika Aleksandra Vučića pitao da li zna da su SNS i DS u koaliciji na vlasti u Novom Bečeju.Pitanje je usledilo nakon toga što je Vučić, tokom posete Novom Bečeju, u okviru kampanje Budućnost Srbije, po ko zna koji put pominjao aferu „Heterlend“ za koju optužuju predstavnike Demokratske stranke“, navodi se u saopštenju LSV.

Kako se napominje zbog ukazivanja na neprincipijelnost i lokalne malverzacije svojih stranačkih kolega Jakšić je nedavno izbačen iz Srpske napredne stranke.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zato je predložila predstavnicima Demokratske stranke da iskoriste priliku da dokažu svoje tvrdnje da nisu u vlasti sa SNS i zajedno sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine i nezavisnim odbornicima u Skupštini opštine Novi Bečej smene naprednjake.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari