Narodna stranka nastavlja akciju „Jedan potpis menja sve“ 1Foto: Narodna stranka

Narodna stranka saopštila je da će tokom vikenda nastaviti akciju „Jedan potpis menja sve“ u više od 15 gradova u Srbiji. Građani tokom akcije mogu da daju svoj potpis protiv članstva samoproglašenog Kosova u UN.

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić namerava da reši pitanje Kosova i Metohije tako što će „razgraničiti“ Srbiju samu od sebe predajom „našeg za naše“.

Vučić je predao četiri opštine na severu Kosova i Metohije, a sada hoće da preda još dve opštine juga centralne Srbije kako bi dobio nazad one četiri opštine. To se tako ne radi ni sa klikerima“, rekao je Ponoš

Ponoš je, povodom izjave ministra odbrane Aleksandra Vulina da Srbiji niko ništa ne može da uzme silom, istakao da Srbiji u stvarnosti niko ništa ni ne mora uzme silom, jer Vučić daje sve što od njega traži.

Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić učestvovaće u akciji kod štanda Narodne stranke u Trsteniku u subotu, 25. avgusta, i u Kruševcu u nedelju, 26. avgusta.

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić daće izjavu u subotu, 25. avgusta, u 10.30 kod štanda Narodne stranke u beogradskoj opštini Zemun, u Gospodskoj ulici, kod „Maksija“.

Akcija će ovog vikenda biti održana i u Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Senti, Rumi, Inđiji, Krupnju, Nišu, Kragujevcu, Paraćinu, Irigu, Staroj Pazovi i Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari