Niški naprednjaci poželeli Vučiću dobro zdravlje 1SNS Medijana: NIš

Članovi Srpske napredne stranke(SNS) u Nišu okupili su se danas na centralnom gradskom trgu kako bi predsedniku njihove partije Aleksandru Vučiću poželeli dobro zdravlje i poručili mu da ga vole.

Niški naprednjaci Vučiću su poželeli da se što pre vrati na posao, pošto je u petak zbog kardiovaskularnih problema hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademij(VMA)i u Beogradu.

Aktivisti SNS su rekli da su ovim skupom želeli „Vučiću da pruže bezrezervnu podršku u brzom oporavku“, i istakli da „ on mora da nastavi borbu za bolju, jaču i moderniju Srbiju, koja je na čelu sa njim na pravom putu da postane lider ne samo u regionu nego i šire na svim poljima“.

Niški naprednjaci poželeli Vučiću dobro zdravlje 2
Foto: SNS Medijana

Osim na Trgu kralja Milana, članovi Opštinskog odbora Medijana okupili su se i u parku Sveti Sava i kod Margera.

Među okupljenima su bili i najviši niški funkcioneri SNS, na čelu sa poverenikom za Gradski odbor Zvezdanom Milovanovićem.

Inače, Vučić se na društvenim mrežama zahvalio svima koji su brinuli o njemu i najavio da se od ponedeljka vraća na posao.

Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu„, napisao je Vučić na Instagram profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari