Obradović (Dveri): Bojkot je korak ka obračunu sa mafijom koja vlada ovom državom 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Lider Dveri Boško Obradović ocenio je danas da ideja bojkota ne treba da se odnosi samo na izbore već na sve institucije i dodao da je to korak ka obračunu sa „mafijom koja vlada državom“.

„Ko je dozvolio da se ova država pretvori u jednu kriminalnu bandu u kojoj mafija vlada? Pa na čelu mafije su braća Vučić. On nije predsednik jedne stranke već šef gangsterskog klana. Ako mi o tome ne progovorimo, kamenje će u Srbiji progovoriti“, ocenio je Obradović.

On je predsednika Srbije Aleksandra Vučića optužio da priznaje okupaciju, krši Ustav i predsedničku zakletvu i dodao da mu nije jasno zašto Tužilaštvo ne reaguje na to.

„Ja ne znam koje ćemo posledice trpeti za istinu koju iznosimo. Ali znate šta – neko mora da im izgovori imena. Imena kriminalaca u policiji, tužilaštvu, sudstvu, u Vladi. Siniša Mali i Zlatibor Lončar nisu ministri, oni su mafijaši. Mnogi su stradali u borbi protiv mafije ali to je jedino rešenje. Jedini način da uredite državu jeste da se obračunate sa mafijom. Nije rešenje da smenimo vlast a da BIA, tajna policija i mafija imaju uticaj i na buduću vlast“, rekao je Obradović.

On je rekao da pre toga prvo mora da dođe do političkih promena i da oni koji će doći moraju da budu spremni za obračun sa mafijom.

„Ili će mafija vladati Srbijom ili će biti u zatvorima. Na nama je da to rešimo“, rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari