Oslobođenje: Vučićevi i Kurtijevi planovi podudarni, svode se na stvaranje Velike Albanije 1Mlađan Đorđević Foto: Oslobođenje

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević ocenio je danas da posle učešća Srpske liste na kosovskim i premijera Kosova Aljbina Kurtija na izborima u Albaniji, „više nema dileme da su planovi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Kurtija podudarni i da se svode na formiranje Velike Albanije“.

Đorđević je ocenio da je realizacija „te opasne tvorevine već otpočela sporazumima i aranžmanima o energetici i infrastrukturi kojima se spajaju Kosovo i Albanija“, a koje je po njegovim rečima, Srbija „aminovala“.

„Time se direktno potkopava suverenitet Srbije ali i mir i stabilnost na celom Balkanu. Ovaj izdajnički naum Vučića i njegovih saučesnika mora da alarmira celu domaću javnost koja jednom za svagda treba da stane na put takvoj politici“, ocenio je Đorđević, a prenelo Oslobođenje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Oslobođenje: Vučićevi i Kurtijevi planovi podudarni, svode se na stvaranje Velike Albanije”

  1. Ovo reče Mladja, u čije je vreme KiM. (2008.) proglasilo nezavisnost. Reče Mladja i ostade živ.

    • Poštovani Ljubiša, pa Kumanovski sporazum je bio 1999.godine, kakve veze ima 2008.godina. Čije je to vreme, ovih istih danas?

    • A GOSPODINE u cije vreme se RATOVALO. za KiM. (1999) i na kojoj funkciji je tad bio A.V Ministar za INFO!!! Radikali i Socijalisti su nama skinuli glavu sa ramena i jos uvek to RADE!!

  2. Generale,ili zastavniče,ne znam tačno šta si,pušku na rame pa u boj,to ti je posao,a manje teoretisanja i politike.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.