Osnovan Inicijativni odbor SSP u Rači Kragujevačkoj 1Foto:SSP

Nakon osnivanja Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Rači Kragujevačkoj, zamenik predsednika SSP Borko Stefanović obišao je i selo Viševac.

On se građanima obratio kod spomenika Voždu Karađorđu.

„Srpski Vožd Karađorđe borio se za oslobođenje naroda od turskog ropsta, i zuluma.

Danas Aleksandar  Vučić rasprodaje sve za šta su se naši preci borili i izborili i pretvara nas u koloniju.

On prodaje naše reke, šume, prodaje zemlju po kojoj gazimo i od koje živimo. Naše ljude Vučić nudi kao jeftinu radnu snagu, a našim parama plaća da se fotografiše sa svetskim liderima, dok Srbija propada i nestaje.

Propada od korupcije po kojoj smo šampioni u Evropi po nalazu instituta u Bazelu, a nestaje jer ljudi odavde beže trbuhom za kruhom, ali i mozgom za dostojanstvom. 

Stranka slobode i pravde ima plan za dobar život koji se zasniva na ulaganju u ljude.

Potrebno je da podignemo plate zdravstvenim radnicima, jer ako to ne uradimo uskoro neće imati ko inekciju da nam da. Potrebno je da vratimo dostojanstvo prosvetarima kojima svakoga jutra u ruke predajemo najvrednine što imamo – našu decu.

Potrebno je da srpskom seljaku damo subvencije i garantujemo otkupne cene da bi on mogao da nastavi da nas hrani.

„Može Srbija“ to da uradi, ali kada prekinemo lanac korupcije i besmislenih projekata koji služe samo da se bogate režimski ljudi, dok građani svakim danom žive sve lošije.

Tokom obilaska sela Sepci Stefanović je u razgovoru sa meštanima istakao da je nedopustivo da opština i vlast lažu i potkradaju građane Šumadije, tako što im ne isplaćuju obećani novac za komasaciju zemljišta, dok za to vreme jedan od direktora Koridora Srbije Aleksandar Senić nesmetano pravi svoje privredno carstvo u Sepcima, a ne zna se odakle mu novac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari