Ponoš: Beogradski izbori velika šansa za kraj bahate Vučićeve vlasti 1

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da postoji velika šansa da beogradski izbori označe početak kraja vlasti oličene u predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, koji je „toliko bahat“ da je sebi dozvolio da oficira Vojske Srbije nazove barabom.

„Nije u srpskoj tradiciji da šef države oficira vojske na čijem je čelu, kako to vlast tumači, nazove barabom. To se ne radi u pristojnim državama“, rekao je Ponoš televiziji Naša.

Ponoš, koji je i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, rekao je, povodom hapšenja kapetana Milana Vukšića, koga su na kućnoj adresi uznemiravali aktivisti SNS, da pojačana agresija vlasti zaslužuje „narodni bunt“ i da je akcija Narodne stranke „Zalupi vrata SNS-u“ naišla na veliko odobravanje građana. Ponoš je ministra odbrane Aleksandra Vulina nazvao „ministrom za uznemiravanje Srba i zasmejavanje Hrvata“, i dodao da postavljanje takvog čoveka na tako odgovornu funkciju pokazuje neodgovoran odnos prema mnogo važnim stvarima u državi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari