Stefanović: Pojedini članovi kriznog štaba glavni krivci za trenutno loše stanje 1Borko Stefanović Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je danas da ne želi da komentariše dešavanja u drugim opozicionim strankama, upitan kako vidi dešavanja u Narodnoj stranci.

On je za televiziju N1 rekao da „svaka stranka ima političku i kadrovsku dinamiku“.

Doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović podneo je ostavku na sve funkcije u stranci, jer je njegova partija želela da odvoji svoju odborničku grupu od grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda.

Stefanović je govorio o korona virusu i ocenio da su pojedini članovi kriznog štaba „svesno obmanjivali građane Srbije“ tokom epidemije i da su glavni krivci zbog trenutnog lošeg stanja.

On je dodao da su članovi Kriznog štaba odgovorni i za održan derbi, kao i za naglo popuštanje mera zaštite, što je prema njegovom mišljenju, doprinelo da se broj zaraženih koronom u uveća.

„Vlast je odlučila da na kašikicu da građanima milostinju, a svojim ortacima i svojoj ekipi ogromne pare. Navešću samo primer firme ‘Nites’, gde je brat Darije Kisić Tepavčević, koja je samo u aprilu dobila tri miliona evra“, rekao je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari