Vučić obišao selo kod Sjenice 1Foto: Screenshot/Instagram/@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, pred vojnu vežbu „Sadejstvo 2020“ na Pešteru, posetio Sjenicu, gde je razgovarao sa stanovnicima sela Doliće i rekao im da država ne može da im obeća rešenje svih njihovih problema, ali da će se tražiti rešenja za jedan po jedan, javila je televizija Pink.

Vučić je stanovnicima Doliće, gde je posetio domaćinstvo Muriza Šabanredžovića, rekao da je pogledao mapu okolnih mesta, gde su potrebni putevi i rekao da su Putevi Srbije potrošili 22 milijarde dinara nego što je bilo predviđeno, ali da je sreća što država ima dovoljno rezervi da to pokrije.

On je dodao da je dogovoreno da se na proleće završi vodovod, putevi i struja.

Vučić je preneo da se nada da će do kraja godine biti potpisan auto-put Požega-Boljare i onda bi se mogli uraditi i svi poprečni i okolni putevi.

On je upitao i stanovnike Doliće koji su im putevi najpotrebniji, a oni su naveli da je potrebna izgradnja tri kilometra puta, kao i da taj potrebni put prolazi pored hotela.

„Da uradimo 13 plus tri kilometra ,da bude završeno do 1. maja“, poručio je Vučić, na šta je, kako prenosi Pink, dobio aplauz.

On je, nakon telefonskog razgovora sa vršiocem dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije Miloradom Grčićem, saopštio meštanima da će do 1. juna biti završena trafostanica, a najavio je i dolazak direktora Srbijavoda Gorana Puzovića u taj kraj, kako bi se pokušao rešiti problem vodosnabdevanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari