Kanda Kodža i Nebojša

I pre izlaska, ovo izdanje je već osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan”. Pesma “Tako volim da živim” unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine. Izabrana za „Mascom hit godine“, snažno i neumoljivo, grupa Kanda, Kodža i Nebojša ovom pesmom potpisuje još jedan manifest oštrim rifovima i britkom pankerskom lirikom.

Album “Uskoro” definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu a sve je kulminiralo tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni Centar u Beogradu. Grupu Kanda, Kodža i Nebojša čine: Oliver Nektarijević, Nenad Pejović, Janko Mostarlić, Vladan Rajović i Boško Stanojević.
Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicionirao album “Uskoro” kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu, polovinom marta (na tajnoj lokaciji), kojim će bend objaviti izlazak albuma “Uskoro” na vinilu.

Trenutno je u finalnoj fazi snimanje spotova za predstojeće singlove koji će izaći  u drugoj polovini marta.
„Album jeste studijski, ali je najveći deo snimljenog zabeležen tako što smo svirali zajedno u studiju kao da smo na koncertu. Naredni video singl objavljujemo tkom marta za pesmu „Lako polako“ a do leta će izaći još jedan video spot“, naveo je gitarista Nenad Pejović.
Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša sa uzbuđenjem iščekuju prvi ikada štampani album na vinilu u diskografiji benda. Ljubitelji su već u mogućnosti da naruče ploču + kartu, u strogo limitiranom broju, i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu.

Povezani tekstovi