FK Radnik iz Surdulice u potrazi za fudbalskim skautima 1Foto: FK Radnik Surdulica

Mnogi koji veruju da imaju dara za pronalaženje mladih fudbalskih talenata u svom okruženju sada bi mogli da dobiju šansu da to dokažu i na velikoj sceni.

Radnik iz Surdulice je povukao jedinstven potez u srpskom fudbalu i rapisao konkurs za skaute, navodi se u saopštenju dostavljenom dopisništvu Danasa u Vranju.

„Ovo je pravi posao za vas ukoliko želite da se oprobate na najvišem nivou u srpskom fudbalu,smatrate da poznajte dovoljno fudbalsku igru i da znate da prepoznate kvalitet kod igrača, pasionirano pratite domaći fudbal, želite da budete deo skauiting tima Superligaša Radnika iz Surdulice“, stoji u pozivu.

U pozivu za prijavljivanje se navodi „da prethodno radno iskustvo na sličnoj poziciji nije neophodno te da one koji se najbolje pokažu tokom volonterskog rada očekuje stalni radni odnos. Sve prijave mogu da se vrše preko šefa skauting službe FK Radnika Srđana Savića na mejl: [email protected]“.

Jedva čekamo da vidimo koliko će se ljudi prijaviti i posebno – da li će uprava superligaša iz Surdulice otkriti nekog fudbalskog genijalca, tamo gde niko nije mogao i da pretpostavi, navode u pozivu iz FK Radnik iz Surdulice.

Fudbalski klub Radnik osnovan je 1929. godine od sezone 2013/14. član je Super lige Srbije, sa ambicijama da se ove godine izbori za plasman koji vodi u kvalifikacije za jedno od UEFA takmičenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari