Aplauzi i ovacije za srpske košarkašice na dočeku ispred Starog dvora (FOTO)

Košarkašice Srbije stigle u Beograd

Ostavite komentar


  1. Cestitke devojkama !!! Najbolje ubedljivo… Uzgred, ovo je bila jos jedna prilika da „televizija h1N1“ pokaze svoje pravo lice. Ukljucenje uzivo u docek i pesma sa balkona se trenutno prekidaju, kako se ne bi cula ni jedna strofa pesme Vidovdan.

  2. Hod po mukama do vrha trona i to za sveti Praznik Vidovdan, zar ima nešto lepše za narod Srbije, Republike Srpske i našeg naroda u rasejanju širom sveta. Hvala vam na svemu košarkašice Srbije za izuzetnu borbenost do poslednjeg atoma snage, zlatne medalje i Pehar Evropskog prvenstva. Nadam se da će sve ovo biti paradigma, kako se treba boriti za nacionalni dres i put do jedne od medalja na predstojećoj Olimpijadi u Japanu. Rekao sam! Akademik red. prof. dr Rade Biočanin, pukovnik ABHO, Naučni savetnik Evropskog defendološkog centra

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.