Milojević: Tomane pravi na proleće 1Foto: STARSPORT

Crvena zvezda dugo je jurila Tomanea, na kraju uspela da ubedi njegovu Tondelu da ga prodaju, ali pošto iz kluba nisu otišli Boaći ili Pavkov – to je značilo da će Portugalac morati da deli minutažu sa još dvojicom saigrača iz špica…

Posle asistencija protiv Radničkog i Voždovca – upisao je pogodak protiv Spartaka (3:1) i to na izuzetan način, za peti gol u dresu Zvezde. „Makazice“ s početka drugog poluvremena ostavile su publiku bez daha.

„Tomaneov gol je prelomio meč. Moram da ga pohvalim. Iz utakmice u utakmicu pokazuje sve bolju igru i siguran sam da će na proleće pokazati zbog čega smo ga doveli i da će da pruži Zvezdi i navijačima ono što se najviše očekuje od njega. Tomane je profesionalac, uvek je razumeo zbog čega ga nema u timu i nije pravio probleme. Mi imamo nezgodnu situaciju jer je postojala mogućnost da će Boaći ili Pavkov da odu tokom leta, ali se to nije dogodilo. Pritom je tu i Krstović, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na ovim prostorima. Imamo četiri perfektna špica, a svima njima su potrebni minuti, jer napadač zavisi od samopouzdanja koje stiče na taj način“, istakao je trener Vladan Milojević.

Superliga 20. kolo

Crvena zvezda – Spartak                3:1

Rad – Partizan    1:2

 

  1. Crvena zvezda 52
  2. Vojvodina 42
  3. Partizan 41
  4. Čukarički 40
  5. TSC 33
  6. Voždovac 32
  7. Radnički 28
  8. Spartak 28
  9. Mladost 25
  10. Napredak 21
  11. Javor 20
  12. Radnik 16
  13. Proleter 16
  14. Inđija 14
  15. Rad 11
  16. Mačva 8

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari