Novi stadioni za treću i četvrtu ligu, a Nacionalni za pet utakmica godišnje: Zašto vlast gradi fudbalske objekte u „nefudbalskim“ sredinama?

Ostavite komentar


  1. Vučić je bio strastveni navijać ,a i izgrednik,pa kroz ove fudbaske stadione možda želi dase iskupi može se i desiti??

  2. Bez obzira na sportske aspekte i isplativost investicije, u grmu preskupog stadiona, naći će se i ponešto para za isplatu penzija. Snalažljivi ekonomsko-finansijski tigar preživeće nekoliko godina do početka otplate kredita, a posle neka nekim budućim Bog pomogne. Ako uzmogne.

  3. Od nacionalnog nema ništa to je samo laž i pokrivalica da se ukrade zemljište sajma,da li je moguće da svi gledaju na drugu stranu dok ispred očiju su nas pokrali????

  4. Predsednikov sin treba negde da radi. Zašto mu je Nedimović u fudbalu. Da li se zna pravi vlasnik PKB a ?!

  5. Ako ne znate ništa o ekonomiji, bolje ćutite. Savet za novinara. Prava tema teksta treba da bude zašto je propao Čair, kada je skoro renoviran. Zato što su vaši žuti pokrali 90% novca, a za siću napravili krš. Ali o tome ne smete da pišete.

  6. Мора мало да се „тури у џеп“ што се овде на Југу каже….
    Боље да су узели да на нека од сеоских игралишта (која су често оронула и зарасла у траву) ударе тартан, квалитетне кошеве и голове. Деца (а и одрасли) немају где да пикају фудбал и баскет. Ал нормално – док су Назадни на власти наиграће нам се деца, а сви кукају како су крива, неактивни ово оно.
    Кад ови, здравље Боже, оду и одговарају за овај јавашлук и зулум који чине, узети и у свим градовима и селима испообновити школске терене и изградити терене за тенис. Промовисати тимске спортове попут фудбала, кошарке, одбојке као најбоље дружење, а тенис да буде познат као „спорт за парове“, нешто што ће момак и девојка заједно да играју. Борачке спортове ојачати, да свако зна да се одбрани од нападача, мушко или женско, а пливање као обавезан тренинг сва четири стила уз полагање.

  7. Preselice Partizan i Zvezdu u Surčin na tkz “nacionalni stadion” a postojece stadione uzeti sa SNS kamarilom i pretvoriti u poslovno stambene objekte.

  8. Kopira Orbana koji tako pere novac, ne renovira bolnice i skole vec gradi stadione. Tako je i Backa Topola od Orbana dobila i stadion i cak fudbalsku akademiju! Sada je Madjarska na ivici bankrota jer se istrosila a novac od EU nije i nece dobiti.

  9. Stadione prave da bi se neke pare okretale. Objave koliko košta, polovinu ukradu odmah, a od preostale polovine( koja je sasvim dovoljna za završetak svih radova), koju nameste svojim ljudima i girmama, uzmu još pola kroz provizije i ugradnju.

  10. Nisu baš nefudbalske sredine, ali je veliko pitanje zašto u tim gradovima.
    Mnogo je sumnjivo. Evo kod nas je haos! Nedoatataka koliko hoćeš, odgovornost nula. I logično je da se sumnja u jedno!
    Na sve to, svevišnji kaže da će strana firma dobiti posao organizacije aktivnosti na stadionima, jer oni to znaju!

  11. Od stadiona u Loznici je svaki poljoprivrednik u zapadnoj Srbiji Loznica,Mali Zvornik,Krupanj,Ljubovija mogao da dobije traktor besplatno.200.000.000 ÷ 10.000= 20.000

  12. Сваки стадион да се назове вучићевим именом,рецимо :стадион “ Велики Аца“,стадион „Вук из Чипуљића“(или тако некако) или „Вучко Европејац“ и слично,дај људи помозите ми,укључите се у акцију.

  13. Kome su trebale Kovid bolnice koje sada zvrje prazne?Naravno da su nepotrebne,ali su se zato izvođač i prateća ekipa brzinski obogatili.Prema evidenciji iz APR dotični izvođač je za 2021.godinu prikazao dobit od 7.000.000,00 evra,što putem dividendi može da podigne u gotovini uz predhodno plaćanje poreza na dobit.
    Naravno,kad ima gotovine za izvođača,nađe se i za partiju i bratiju

  14. Da se pare stave u dzepove zato se grade stadioni a narod da gladuje. Ko ce vracati kredite.

  15. Novi Sad , Nis , Subotica i Kragujevac trebaju da imaju nove stadione. I to od 25 do 30 000 mesta. Prvo to su veliki gradovi koji imaju dovoljno stanovnika plus imaju klubove u najvisem rangu.

  16. Vlast pere pare, pojedinci se bogate i ugrađuju
    Te stadione neće imati ko da održava, jako je skupo
    Zaječar nema ni jednu ulicu na periferiji, pa i u centru gde ne možeš od rupa nogu da slomiš, a oni grade stadion. Apsolutno nepotrebna i preskupa investicija. Ali svi plaćamo, a ne oni koji su to odlučili

  17. Ovo sa stadionima je najveca pljacka ove zemlje i geadjana. Ako glavnog lopova i kamarilu nezaustavimo u nameri postacemo jedna od najsiromasnijih zemalja u svetu.

  18. E Moj Narode Sve Manje Srbijr! Nasi seljaci uzdanice vekova na Prokletom Balkanu Nemaju Nikakve Bonitete ali zato i dalj glasaju za poredak koji je sve vise i vise u duznickim kreditima sveta!E Tako i Treb!

  19. A šta vi predlažete, i još nešto: koliko i kojih stadiona ste vi izgradili?

  20. Можда спремају „спектакле“ на стадионима. Као Пиноче у Чилеу.

  21. Zašto bi seljaci iz okoline Loznice besplatno dobili traktore ? Seljaci su danas najbogatiji ljudi,svi voze džipove i letuju u Grčkoj i Turskoj .Po nekima bi se moralo graditi samo u Beogradu,unutra –
    šnjost je nebitna .

  22. Jako je jednostavno. Ciljna grupa život provodi u kladionicama, tripuju se da je fudbal najbitnija stvar na svetu, gube vreme buljeći u TV u utakmice svaki dan, i naravno da će se ložiti na zidanje bespotrebnih stadiona. Hleba i igara …

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.