„Navijačka veza“ drma Vojvodinom

Zašto je u FK Vojvodina došlo do raspada sistema uprkos dobrim rezultatima?

Ostavite komentar


  1. Ovo je strasno sta se radi, novinar koji je pisao tekst 95% u pravu.
    Na zalost, takva nam je organizacija celog drustva.

  2. Odavno nisam pročitao bolji i analitičniji tekst o stanju u našem sportu. Svaka čast novinaru na znanju i hrabrosti. Ovo je slika stanja u društvu, koja je u sportu ogoljena do srži. Nedostaje jedino analiza čime se stvarno i pod čijom zaštitom bave navijačke grupe. I ako svi vidimo krajnji rezultat, dilere u školskim dvorištima i pucnjavu na ulicama.

    1. Novi trener je predlozen od strane veterana i navijaca. Najtalentovaniji trener za mlade igrace Milan Ristic. Pravio je vanserijske igrace u Teleoptiku, a sada uspesno vodi Zemun. Drugs opcija uprave je Vignjevic koji je sigurnija opcija.

  3. Moje dete trenira u zfk Vojvodina, jadno je i zalosno sta citam, da jedan mafijas pravi reda, da se on pita. Takvi vode drzavu,sport, decu ne mozemo da vodimo na utakmice iz straha, nema navijanja vec pretnje, vika, psovke, nece se tu red skoro napraviti

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.