Nikica Klinčarski: Plašim se za moj Partizan 1Foto: Starsportphoto @Srđan Stevanović

Jedna od fudbalskih legendi crno-belih ne miri se sa propadanjem kluba iz Humske.

Eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope, momentalna smena trenera Ilije Stolice, verbalno nasilje dela navijača nad igračima posle remija sa AEK-om… stvari su na koje ne može da ostane imun niko ko voli Partizan. Naročito ljudi koji su pisali njegovu istoriju.

„Svašta bih imao da kažem o odgovornima za ovo stanje, ali ne dam da me ponesu emocije. Neću nikog da apostrofiram, niti želim da se vraćam na tzv Skupštinu, kada je klub dobio sadašnju upravu, jer nije trenutak za priču o pojedinačnim nepravdama nanetim dobronamernim kritičarima, od stava i integriteta. Neka se sada jave za reč kompetentniji od mene, uz čiju su pomoć došli…

Ali, kao neko ko je Partizanu dao 30 godina života, u njegovom dresu odigrao 600 utakmica i sa njim doživeo toliko toga lepog, imam pravo da kažem da se plašim za moj klub. Ne osećam gorčinu, nemam gađenje, nisam razigniran, samo sam besan zbog ovoga kroz šta prolazi Partizan.

Ima puno nas koji smo pošteno i s ljubavlju radili u njemu, bez sitnih ličnih inetersa, a oni neka se pitaju da li stvarno sve rade od srca i sa dobrom namerom – kaže za Danas Nikica Klinčarski, jedan od poznatijih i cenjenijih fudbalera starije generacije, pod čijim trenerskim šinjelom su stasale mnoge generacije u omladinskoj školi crno-belih, uz napomenu da je sadašnja ekipa poslednja adresa za kritike, jer je slika sa terena samo refleksija stanja u klubu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari