Bivši francuski biciklista optužio Novaka Đokovića: Odbio je doping test, mora da bude suspendovan

Ostavite komentar


  1. Poredi biciklizam doping i tenis. U biciklizmu su svi na dopingu,ali pobedjuju samo oni sa high tech dopingom za koji jos nema reagenasa da bi se utvrdio.

  2. Ne znam koji su razlozi da odbije test, sve mi se cini da je bio tvrdoglav a ne da je dopingovan. Iskreno mislim da bi igraci trebali testirati u svim sportovima testiraju i pre i posle zarad osiguranja integriteta takmicenja i sporta.

  3. Pravil su pravila .Na zalost Balkanci to ne mogu da shvate i zato nemamo državu ,corupcija svugde ,mladi odlaze itd .Novak mora da ostane dostojanstven i bude primer ostalima jer on je istorijska ličnost i to mora i da ostane .

  4. Srbomrsci opet pokusavaju da ga onemoguce da osvoji zlatnu olimpijsku medalju i 25. grand slam

  5. Apsolutno je sve tacno.
    Nema potrebe optuzivati svakog koji nesto lose kaze protiv porodice Djokovic.

  6. Ja stvarno pokušavam da nađem u tekstu gde konkretno stoji da je Novak odbio test. Stoji da je reagovao, međutim i sam kaže kako mu predstoji vađenje krvi. Ako se vest već prenosi, neka bude jasno o čemu se priča, ovako je samo tekst radi popune broja.

  7. Novak nije hteo ni vakcinu da primi,a kamoli da bi hteo da se dopinguje!Ne mozete da mu oprostite svemirsku karijeru,jedino vam ostaje da pokusavate da mu naudite van terena!Jadno!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.