Foto: STARSPORT

Bunjevčević je dodao da će selektor biti izabran do kraja godine.

– Niko nije ni mogao da odbije poziciju selektora, kad nikome nije ni ponuđeno. Uskoro ćemo sesti i pričati sa onima za koje procenimo da bi mogli da budu rešenje. Mnogi se nude… Posle imenovanja selektora saopštićemo koji su ciljevi na SP kao i u narednom ciklusu kvalifikacija za EP na kojem nismo bili 20 godina- objašnjava se u saopštenju sportskog direktora Saveza.

Bunjevčević je reagovao na naslove određenih medija koje je FSS okarakterisao kao „u najmanju ruku nekorektne, ružne, zlonamerne i tendeciozne, sa ciljevima koji sigurno ne doprinose dobroj atmosferi u srpskom fudbalu“.

-Izgleda da nekome, ne bih rekao mnogima, ali da pojedincima smeta što se reprezentacija Srbije plasirala na SP u Rusiji. Ovde se radi o tome da se napadi pojedinaca zasnivaju na činjenicama da menadžeri više ne mogu da sastavljaju tim, kao što su to činili ranije. Zbog toga smo, između ostalog, postigli zapažene rezultate u poslednjih godinu i po dana. Oni koji žele, sigurno nas neće destabilizovati- izjavio je još Bunjevčević.