Ognjen Jaramaz predstavljen kao pojačanje Bajerna iz Minhena 1Foto: Twitter/Bajern

Novi trener Partizana Željko Obradović izjavio na svojoj promociji da je želeo da zadrži Jaramaza u klubu, ali da je presudila Jaramazova želja da se okuša u Evroligi.

Kako je i najavljivano, njegov novi klub je Bajern iz Minhena, potpisao je trogodišnji ugovor i ponovo će raditi sa Andreom Trinkijerijem, čiji je očigledno bio“pik“.

„Veoma sam srećan i jedva čekam da postanem deo Bajerna. Znam kakve ciljeve i ambicije ima klub i to mi daje dodatnu motivaciju za zadatke u Evroligi i Bundesligi. Radujem se, naravno, ponovnom radu s Andreom Trinkjerijem, sa kojim me od zajedničkih dana u Partizanu mnogo toga povezuje. Uveren sam da kao tim možemo puno da postignemo i da ćemo titulu vratiti u Minhen“, rekao je 25-godišnji bek za klupski sajt Bajerna.

Jaramaz je prošle sezone u Evrokupu prosečno beležio 9,5 poena, a u ABA ligi 12,7 poena i 3,8 asistencija. Profesionalnu karijeru počeo je u Megi 2013. godine, a pre dolaska u Partizan 2019. godine igrao je za španski Burgos i imao epizodu u NBA koja je prekinuta zbog zdravstvenih problema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari