Pobeda Partizana, uprava FK Vojvodina napustila stadion

Ostavite komentar


  1. Kanda je vreme da se mi lepo razilazimo, mi Hrvati i Madžari na jednu a Srbi na drugu stranu. Mirno ko Slovaci i Česi.

  2. Pa zar neko misli da ova rulja zna šta je nacija, šta je nacionalnost, šta je država? Ljudi moji, ako posmatrate ove ljude, koji su zaostali ili bolje reći zalutali negde na putu od dečje infantilnosti ka zrelom dobu shvatićete da se radi o ljudima koji imaju samo dve fiziološke potrebe?! Da jedu i da se prazne. Mozak je tu suvišan, kao slepo crevo. Po onome koga vredjaju i kako ga vredjaju shvatićete da oni niti imaju naciju niti znaju šta je to. To je horda divljaka, koja na utakmice odlazi samo da bi pojela dozu batina, koja im dodje kao bensendin, kao droga bez koje ne mogu. Pa 90% njih ima po dve leve noge?! Vuku se kao invalidi, kakav njihov fudbal. Ovakvi su mi ogadili fudbal. Zbog srpskih džukela ne gledam ni utakmice stranih klubova. Zar su se ljudi, koji su u štabu Vojvodine, kao i fudbaleri Vojvodine, zaista našli povredjeni divljaštvom nepismene i tupave horde?! Šta kažu "pola Madjar, pola ustaša"?! Veliki Srbi, zaista?! Nemojte ljudi, pa na ovakve "uvrede" se treba smejati?! Onaj koga pogode ovako umobolne parole i uzvici ovih primitivaca koji sebe nazivaju "navijači", gori je od njih. Za neke je greh što hodaju poganeći ovu zemlju i ovaj narod.

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.