Počeo flert Rodžersa i Rejdersa 1Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Počela je superboul nedelja, ali to ne znači da se ne dešavaju druge zanimljive stvari širom NFL. Jedna od njih je potencijalna saradnja između Erona Rodžersa i Las Vegas Rejdersa.

Ova priča je počela da se razvija na nivou spekulacija onog trenutka kada su Rejdersi odlučili da se rastanu od Dereka Kara. Ali tada se kvoterbek Grin Bej Pekersa spominjao samo kao jedna od opcija da postane novi kvoterbek franšize iz Las Vegasa.

Ali onog trenutka kada je Tom Brejdi objavio da se penzioniše, čini se da je prvi izbor trostrukog superboul šampiona postao upravo Rodžers. Sam četvorostruki MVP nije bio određen po pitanju ostanka u Viskonsin, a umeo je ranije da najavi da bi želeo da ide. Takođe, na pitanje da li može ponovo da bude MVP, rekao je da bi mogao uz pravo okruženje. A to nedvosmisleno znači da je u njegovom umu i srcu opcija odlaska iz Grin Beja veoma izgledna, piše Sport Klub.

Stvari su počele da se ubrzavaju. Javio se prva zvezda Rejdersa vajd risiver Devonta Adams, čovek koji je prošlog proleća upravo iz Grin Beja, posle dugogodišnje saradnje sa Rodžersom, prešao u Las Vegas. I nedvosmisleno je Rodžersa pozvao u Nevadu.

– Zašto bi neko bio protiv toga? Mislim, on je 100% moj čovek. To je moja želja, ali videćemo šta će biti – rekao je Adams.

To je bio javan poziv dok je Adams učestvovao na Pro Boulu u Las Vegasu. A pojavila se zanimljiva spekulacija da je Rodžers svom agentu priznao da bi voleo da igra za Rejderse. Za sada nema ni potvrde, ali ni demantija ove priče. Ipak, sve bi moglo brzo da se završi, jer Rejdersi su u cajtnotu kada je u pitanju status Dereka Kara. Ukoliko Kar i posle 15. februara ostane član Rejdersa, dobiće garantovano 40 miliona dolara. Dakle, Rejdersi do tada moraju da se reše vlasnika mnogih rekorda franšize, kako mu bi uštedeli bar 30 miliona dolara. Ako bi ga samo otpustili, ne bi ništa dobili za njega, a teško je poverovati da će nekom da ga trejduju za manje od 10 dana. Bez sumnje, franšiza bi lakše povukla takav potez kada bi znala da u džepu ima dogovor sa Rodžersom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari