Ramovš: Nemamo veze sa srpskim Linglongom 1Foto: Pixabay/photoloni

Darko Ramovš, generalni sekretar Zajednice Superlige, koji je potpisivao sponzorski ugovor sa kineskom firmom Linglong ovog takmičenja, kaže za Danas da nije video šta se događa u fabrici u Zrenjaninu.

„Zaista ne znam o čemu se radi. Video sam da se u medijima pojavljuju vesti o fabrici u Zrenjaninu, ali nisam obratio pažnju“, kaže Ramovš i dodaje da su ugovor potpisali sa centralom u Kini i da nemaju nikakve veze sa njihovim ljudima koji rade u Srbiji.

Ugovor je potpisan na tri godine, ističe ovog leta i, za sada, nismo vodili razgovore o produženju. Imamo vrlo dobar profesionalni odnos. Oni su vrlo korektni i poštuju sve stavke ugovora, isto kao i mi.

Ramovš kaže da se pre potpisivanja sponzorskog ugovora uverio da je Linglong kompanija koja ulaže u neke od najvećih fudbalskih klubova u Evropi.

„Pre nego što smo potpisali ugovor uverili smo se da je to kompanija koja puno ulaže u sport i, između ostalih, da su sponzori Juventusa i Volfsburga. Videli smo da je to jaka kompanija, i s obzirom da mi u tom trenutku nismo imali sponzora već godinama to sponzorstvo nam je dobro došlo, jer smo od tog novca dobili mogućnost da poboljšamo uslove u kojima se naš fudbal nalazi“, ističe Ramovš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari