Rodić Zvezdin do 2025. 1foto:fkcrvenazvezda

U jednom trenutku je delovalo da je rastanak neminovan; Milan Rodić je osećao prezasićenje, zatraživši da ga Crvena zvezda pusti da pronađe novu sredinu. Svesni da levih bekova sličnih kvaliteta nema na tržištu, crveno-beli, ne samo da su leta 2020. uspeli da ubede Rodića da ostane u Ljutice Bogdana, već su danas i produžili saradnju do 2025.

S obzirom da je u 32. godini života, lako bi moglo da se desi da Rodić profesionalnu karijeru završi u Zvezdi.

Prema saznanjima Mozzartsporta on bi godišnje, samo na ime plate, trebalo da zarađuje pola miliona evra, ne računajući bonuse.

„Emocije su prisutne i presrećan sam što smo produžili saradnju i što ću nastaviti da igram u klubu za koji navijam od malih nogu i koji volim. Trudiću se da do kraja ugovora igram što više i bolje, te da podižem formu u svakoj utakmici. Zahvalio bih se upravi na poverenju za sve ove godine i što su tu uz sve nas, kao podrška. Trudićemo se iz godine u godinu da ponavljamo uspehe, osvajamo trofeje i da pružimo navijačima više radosti. U nedelju nas čeka derbi, sutra ćemo saznati s kim ćemo se sastati u osmini finala Lige Evrope, pa ćemo da pravimo plan za to“, istakao je Rodić.

Rodić je jedan od fudbalera sa najdužim stažom u Crvenoj zvezdi, s obzirom da je u klub stigao još 2017. godine i da na kontu ima 179 odigranih mečeva uz osam postignutih golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari