Stojković: Sramota, odričem se srpskog pasoša

Ostavite komentar


  1. Prava slika srpskog fudbala (i celokupnog društva). Mešetarenje, nestručnost, bezidejnost, lopovluk … Kriminal na vlasti, raširio se kao rak u sve, obolele, delove …

  2. Милиони погинули за ову земљу а он се одриче пасоша што му судија признао гол! Дотакли смо дно! Стидим се!

      1. Koliko ti je trebalo vremena da razvijes ovaj tvoj tragikomicno-karikaturalni autosovinizam? U pitanju je genetska predodredjenost ili mukotrpni „rad“? Mora da mnogo zalis sto si se sada rodio ane recimo za vreme nacisticke ili otomanske okupacije kada bi taj tvoj talenat mnogo bolje dosao do zirazaja, zar ne?

    1. da li bi ti bilo lakse da se odrekne zbog svih tih besmisleno i besciljno igubljanih zivota? svako ima svoje razloge, a sve manje je onih koji se ne bi odrekli… razlog je irelevantan, a pojava je vise nego zabrinjavajuca

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.