TOS pomaže Veslački savez 1

Uoči predstojećeg Svetskog kupa u veslanju koji će biti održan u našoj zemlji Turistička organizacija Srbije obavezala se danas da će pomoći će Veslačkom savezu Srbije u promociji i animiranju svih koji dolaze u Srbiju tim povodom.

„Poseban akcenat  je na aktivnom odmoru, ove godine potpisali smo sporazum sa Veslačkim savezom, jer smo prepoznali značaj zajedničke promocije“ rekla je danas direktorka TOS Marija Labović, nakon potpisivanja protokola o saradnji na Sajmu turizma u Beogradu.

Ona je istakla da će TOS maksimalno pomoći Veslačkom savezu Srbije u promociji i animaciji svih onih koji će u našu zemlju doći povodom svetskog kupa, ali i promociji Srbije na takmičenjima koji slede.

Predsednik Izvršnog odbora Veslačkog  saveza Srbije Viktor Nikolić rekao je da će Sporazum pomoći Savezu prvenstveno u promociji veslanja.

-Svetski kup održava se u junu, očekujemo više od 1.000 gostiju. Kandidovali smo se za juniorsko evropsko prvenstvo, gde se očekuje veliki broj sportista i pokušaćemo da zajedno sa TOS napravimo što bolju promociju na svim takmičenjima u budućnosti – rekao je Nikolić.

Osim promocije, kako je rekao Nikolić, dogovor je da sa TOS pokušaju da zajedno da naprave jednu bazu mirnih voda, koje se koriste za veslanje i da ih promovišu u inostranstvu , kako bi sportisti iz drugih zemalja dolazili u Srbiju na pripreme.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari