Usijanje pred majstoricu - pretnje smrću Partizanovom trilingu 1foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Uprava crno-belih prijavila policiji dvojicu korisnika društvenih mreža.

Toliko skandaloznih, opasnih i ogavnih stvari se desilo tokom četiri utakmice, pre i posle duela finalne serije plej-ofa ABA lige da se svi razumni ljubitelji košarke u Srbiji samo mole da niko ne strada u večerašnjoj majstorici Crvene zvezde i Partizana.

Svemu tome su jako doprineli i navijači oba kluba, pa postoji oparvadana bojazan da bi onaj njihov instrumentalizovan i pogrešnim primerima inspirisan deo mogao da napravi još grđe incidente u zadnjem duelu za titulu regionalnog šampiona i verovatno mesto u Evroligi, a neki od tih divljaka dali su čak sebi za pravo da javno prete smrću (u ovom slučaju) košarkašima Partizana.

„Nećete izaći iz hale gospodo, niti igrači niti sudije koji su u kombinaciji doveli do oavkve atmosfere. Pokazivati …eve bez kazne, možda može u Americi. Naravno, postoji i opcija da vas dobijemo i svi mirno odete kući“, napisao je jedan korisnik Tvitera, aludirajući na Matijasa Lesora i Kevina Pantera iz Sjedinjenih Američkih Država, u ekipi Partizana.

Drugi se na isti način obratio njihovom saigraču Urošu Trifunoviću.

„Majmun je večeras završio svoju karijeru. ON toga nije svestan, ali će mu uskoro sve biti jasno… I ne samo to. ON više nije vlasnik svog života… I to će mu biti jasno vrlo skoro!!“.

Partizan je obojicu prijavio policiji, strahujući da bi neko od njih mogao biti na tribinama i zaista nauditi nekome od izabranika Željka Obradovića.

Crvena zvezda, istovremeno, poziva svoju publiku da navija fer i korektno, odnosno na pravi način pomogne pulenima Dejana Radonjića da nastave dominaciju u regionalnom takmičenju.

Ključni okršaj dva tima, stručna štaba, uprava, Delija i Grobara počinje u 20.00, a nominalni domaćin su crveno-beli, pa će njihovih pristalica biti mnogo više na tribinama hale „Aleksandar Nikolić“.

Prva dva meča pripala su Crvenoj zvezdi, a onda je Partizan izjednačio i posle „100 godina“ došao u poziciju da se bori za nastup u EL.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari