Vazura o presudi: Budalaština, ali platićemo Zvezdi 1 photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Generalni direktor Partizana oglasio se povodom odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Miloš Vazura u izjavi za Tanjug prokomentarisao je tromesečnu zabranu registracije novih fudbalera crno-belih, svih uzrasta, zbog neplaćenog duga Crvenoj zvezdi od 6.800.000 dinara, za stolice koje su navijači kluba iz Humske uništili na dva poslednja izgubljena večita derbija prošle sezone.

„Crvena zvezda nas je prijavila za te dve utakmice i bez ikakvih dokaza je Disciplinska komisija FŠ odlučila da moramo da platimo 6,8 miliona dinara za uništene stolice. To je jedna budalaština i nefer presuda.  Mi do sada nismo imali slučajeve da jedni drugima naplaćujemo. Međutim, od sada će početi da se broji svaka šteta. Nema nikakvih problema, Partizan će isto brojati štetu kad budemo igrali derbi.

Disciplinska komisija FSS je donela takvu kaznu na osnovu onoga što je Crvena zvezda prijavila. Mi smo se žalili redovnom sudu i sigurno smo da ćemo oboriti tu presudu. Ne postoji nijedan egzaktni dokaz koliko je stolica uništeno. Oni su dali jedan okviran broj, FŠ je to prihvatio. Po nama to nema nikakve logike.

Platićemo kaznu, ali će redovni Sud presuditi u našu korist i vratiće nam deo sredstava. To je ogromna cifra. Videli smo slike, toliko nije bilo uništeno stolica, ali je Disciplinska komisisija FŠ to prihvatila i odredila je kaznu Partizanu. Platićemo Zvezdi i nećemo imati nikakav problem sa registracijom igrača.

U ovom trenutku to nam nije potrebno, jer smo sve igrače koje smo do sada doveli registrovali. Za Partizan nije završen prelaznik rok“, podvukao je Vazura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari