Doček odbojkaša u 20 časova ispred Skupštine grada Beograda

Ostavite komentar


  1. Bravo.Momcima svaka čast. Nego, nismo čuli, koga je od odbojkaša AV zvao da mu kaže kako da igraju??!!!!!!

  2. Bice „ludo“ veceras. Na balkonu heroji I vlasnici medalje na koju ce koliko sutra svi zaboraviti, a ispod odusevljena masa koja radi do 65.god. za 400-500 evra mesecno, ne nedeljno, I koja puni budzet I pozdravlja korisnike drzavne penzije od 1500 evra od 40.godine. A mozda I ne bude mnogo drugih, osim rodbine I prijatelja, videcemo.

    1. Podržavam sve što ste napisali. Jedino što mogu reći je da je trebalo da probate da trenirate odbojku, postanete reprezentativac i donesete zemlji neku medalju. Inače sam za to da se ukinu nacionalne penzije.

    2. Bravo momci…. cestitka sto ste “ ISPRASILI “ Francuze i Janeze u sred Pariza

      1. I time podigli nas BDP. Daj narodu hleba i igara,hleb je plata 200e i imamo rijalite,sport za koje ljudi dobijaju basnoslovne sume novca od naroda koji gladuje ,bravo.

        1. Ne, nego ces ti i tebi slicni kuckajuci komentare da podignete BDP i nahranite „gladan narod“.

    3. Reprezentativac čega?, zemlji kojoj?, medalja dosad nijedna nije doneta meni, niti mi treba. Ja sam za to da ostanu sve penzije, pa i nacionalne, valja da uživaju Naši! Sve po zakonu! Našem! Za Naše!

    4. @mucni glavom

      Ko ti je kriv sto nisi trenirao odbojku ili bilo koji drugi sport i sto si netalentovan ili sto nisi ni medju prvih 6 milijardi u onome sta radis te sada lecis frustracije pljuckajuci po ovim odbojkasima i rasupajuci tu jeftinu demagogiju?. U SVIM drzavama na ovom svetu vrhunski sportisti dobijaju nagrade i penzije. U SVIM. Nadji JEDNU drzavu na svetu koja ne nagradjuje svoje sportiste JEDNU. A ti, ako ti je toliko stalo do „napacenog naroda“ i „penzionera“, prodaj kompjuter sa kojeg saljes komentare, otkazi internet i pokloni pare prvom penzosu na kojeg naidjes.

  3. Petocifreni broj evra na racunu + penzija sto rece presednik to ce biti preko 400,000 e.Sramota dati narodu hleba i igara,ne vidim razliku izmedju Lune ili kako se vec zove i Kije i odbojkasa i jedni i druge sluze za zabavyu naroda i za to su preplaceni,sramota.

    1. Nista od Vebera nije naucio, njemu je drzava bila na prvom mestu I sigurno ne bi pare ovako razbacivao na nebitne stvari za ekonomiju I prosperitet drustva

  4. Ako neko zeli da vidi u cemu se sastoji tajna opstanka Vucica i njegovih na vlasti, treba da procita ove komentare ovih koji bi da zamene i Vucica i njegove . Toliko demagogije i suplje price, toliko lazne i licemerne brige je ovde istovareno da je to smesno.

  5. Nego, zasto Slovenci organizuju docek svojih odbojkasa? Zasto Slovenci organizuju svecani docek i slavlje? To nije zamajavanje sirokih narodnih masa? Zasto Slovenija nagradjuje svoje sportiste? Zasto Slovenci, koji su u NATO-u, EU, nemaju Vucica itd. daju pare i penzije sportistima umesto da te pare daju siromasnim penzionerima? Nije bas da su penzije tako visoke u Sloveniji i da ne postoje slovenacki penzioneri kojima te pare ne bi pomogle?

  6. Nego, zasto Slovenci organizuju docek svojih odbojkasa? Zasto Slovenci organizuju slavlje? To nije zamajavanje sirokih narodnih masa? Zasto Slovenija nagradjuje svoje sportiste? Zasto Slovenci, koji su u NATO-u, EU, nemaju Vucica itd. daju pare i penzije sportistima umesto da te pare daju siromasnim penzionerima? Nije bas da su penzije tako visoke u Sloveniji i da ne postoje slovenacki penzioneri kojima te pare ne bi pomogle?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.