Večiti rivali dobili plej-of raspored 1Foto: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana znaju kojim redom će igrati utakmice trećeg dela prvenstva.

Iako nije kompletiran spisak od osam učesnika plej-oga Superlige Srbije, zna se gde i kada će igrati izabranici Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića.

S obzirom na to da je prvoplasirana ušla u plej-of, Crvena zvezda će posle derbija sa Partizanom, 16. aprila na njenom stadionu,  gostovati TSC-u, a onda će u trećem kolu „doigravanja“ na „Rajku Mitiću“ igrati protiv Čukaričkog. Stankovićev tim će potom gostovati sedmoplasiranom timu, pa će ugostiti Radnički iz Niša u 35. rundi. U pretposlednjem kolu crveno-beli će gostovati osmoplasiranom timu na kraju osnovnog dela Superlige, a u poslednjem će dočekati Voždovac. U ovom trenutku, na sedmom mestu je Vojvodina, mada bi trebalo sačekati da u ponedeljak budu odigrane sve utakmice, jer je puno kombinacija i više klubova  u igri za poslednja dva mesta u Top 8.

Na drugoj strani, drugoplasirani Partizan će se nakon gostovanja Zvezdi u 31. kolu sastati sa Čukaričkim na stadionu u Humskoj. Posle toga će u 33. kolu ugostiti i TSC, a u 34. će gostovati osmoplasiranom timu. U 35. rundi, tim Aleksandra Stanojevića će dočekati sedmoplasiranog, potom će gostovati Voždovcu, a u poslednjem kolu će u Humskoj igrati protiv Radničkog (N).

Sve preostale dileme oko rasporeda i spiska svih učesnika plej-ofa biće poznate u ponedeljak, kada će biti odigrane poslednje tri utakmice kola Superlige: Napredak – Metalac, Radnik – Novi Pazar, Vojvodina – Proleter.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari