Novinarski žiri, formiran da izabere najbolje aktere nedavno završenog Lav Kupa Srbije, dodeliće danas nagrade laureatima.Najbolji arbitar Kupa Srbije je iskusni beogradski sudija Dejan Delević, dok će trofej najboljeg strelca primiti napadač Partizana Žarko Lazetić.Prestižno priznanje namenjeno najboljem igraču Lav Kupa Srbije u 2007.

Novinarski žiri, formiran da izabere najbolje aktere nedavno završenog Lav Kupa Srbije, dodeliće danas nagrade laureatima.Najbolji arbitar Kupa Srbije je iskusni beogradski sudija Dejan Delević, dok će trofej najboljeg strelca primiti napadač Partizana Žarko Lazetić.Prestižno priznanje namenjeno najboljem igraču Lav Kupa Srbije u 2007. dobiće prvotimac Crvene zvezde Nenad Milijaš koji je pružio odlične partije u mečevima četvrtfinala, polufinala i finala.
Nakon 31. odigranog kola u plej-of diviziji i 30. runde u plej-autu Meridijan Superlige, na adresu Zajednice prvoligaša upućeno je nekoliko primedaba.
Iz tabora kulskog Hajduka stigla je nova primedba na račun sudija. Kuljani smatraju da je glavni arbitar u meču koji je njihov tim odigrao protiv ekipe Bežanije, Boško Jovanetić iz Užica, imao neujednačen kriterijum, a njegovim deljenjem pravde nezadovoljni su i predstavnici Bežanije, koji su njegovo suđenje ocenili kao tendenciozno.
Primedbu na suđenje su imali i predstavnici apatinske Mladosti. Apatinci su nezadovoljni pomoćnim arbitrom, Igorom Radojičićem, koji je, prema njihovom mišljenju, načinio niz grešaka u meču koji su Apatinci odigrali protiv Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari