Zvezda sporazumno raskinula ugovor sa Mohamedom Fajeom 1Sa prethodnih utakmica Foto: (BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/Savo PRELEVIC/DS)

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas da je sporazumno raskinut ugovor sa senegalskim krilnim centrom Mohamedom Fajeom.

„Dragi zvezdaši, prijatelji. Obraćam Vam se sa pomešanim emocijama. Crvena zvezda mi je u karijeri dala neke nove mogućnosti i priliku, šansu da osvajam trofeje, priliku da igram Evroligu. Pamtiću trofej ABA lige, šampionsku titulu u Srbiji. Zahvaljujem stručnom štabu, trenerima, ljudima zaposlenim u klubu, svima koji su mi olakšali boravak. I, naravno želim da zahvalim navijačima koji su činili da se osećam posebno iz nedelje u nedelju igrajući za klub. Ovo je bilo lepo putovanje, novo životno i profesionalno iskustvo i sa velikim žaljenjem se opraštam od svih. Crvenoj zvezdi želim puno sreće u budućnosti i još puno osvojenih trofeja“, preneo je sajt kluba izjavu Fajea.

Faje je u Zvezdu došao pred početak prošle sezone i osvojio je tri trofeja.

Zvezda je zahvalila Fajeu na svemu što je pružio na terenu i van njega.

Crvena zvezda je izrazila zadovoljstvo na velikom razumevanju prilikom razgovora da se saradnja okonča na maksimalno i obostrano korektan način.

Pre Fajea otišao je i Derik Braun, a Zvezda im je poželela mnogo sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari