Najbolje od gedžeta za 2021. godinu 1Foto: Trendy

Ako već možemo da počistimo kuću od temelja do krova ili odemo u kupovinu kako bi obnovili garderobu, što se ne bi častili i sa nekim od gedžeta koje nam sve više znače.

Mobilni telefon i prateće sitnice postali su deo naše svakodnevice, gotovo da su sastavni deo nas. Bez njih teško možemo da komuniciramo u današnjem svetu šta god da je u pitanju – posao, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, kupovina…

On je svuda i u sve se meša, pa zašto ne bi bilo tako i kada je u pitanju prolećno spremanje. Ako već možemo da počistimo kuću od temelja do krova ili odemo u kupovinu kako bi obnovili garderobu, što se ne bi častili i sa nekim od gedžeta koje nam sve više znače.

Najbolje od zvučne tehnologije

Koliko god prvobitno bile popularne pretežno kod mladih, postale su potreba i starijih, zaposlenih ljudi.

Razlog je jednostavan. Korona realnost je mnogima kancelariju preselila u trpezariju ili dnevnu sobu, a domaća kućna buka nije ono što je potrebno tokom rada.

Koncentracija začas odluta, poslovni partneri ili kolege teže mogu da vas čuju i prate šta pričate, stvarajući tako uslove koje dodatno otežavaju ionako komplikovanu situaciju zvanu rad od kuće.

Kad je već tako, onda treba uzeti kvalitetne modele. I po mogućnosti bežične.

Naravno, slušalice su tu i za druge aktinvosti poput sporta ili zabave. Preporučujemo slušalice koje isporučuju najbolje od zvučne tehnologije sa kojima će glasovni pozivi biti glatko iskustvo sa apsolutno kristalno jasnim zvukom.

Novi svetovi kvalitetnog zvuka

Nove svetove kvalitetnog zvuka možete da otkrijete uz Apple AirPods Pro.

Mali mikrofon omogućava savršeni zvuk, a kontrola slušalica je uz pomoć dodira.

Ove slušalice omogućavaju aktivno potiskivanje okolne buke što ume da bude presudno za kvalitet poslovnih sastanaka – kako koncentraciju onih koji govore tako i onih kojima se govori. Nešto što svakako ne treba zanemariti.

Najbolje od gedžeta za 2021. godinu 2
Foto: Trendy

Tu je i specijalni transparentni režim pomoću kojeg ćete moći da čujete šta se dešava okolo, da vašim ukućanima ne izgleda kao da sedite u gluvoj sobi.

Apple AirPods Pro podržavaju bežično punjenje i savršeno su ugodne. Silikonski nastavci u nekoliko veličina će Vam besprekorno odgovarati.

Uz sve navedeno, slušalice su kompatibilne i sa platformom Apple Siri i imaju mikrofon vrhunskog kvaliteta za jasne i glasne telefonske razgovore.

Dragulj u ušima

Inspirisana juvelirskim načinom izrade dragulja, slušalice Samsung Galaxy Buds Live SM-R180 su i klasika i glamur u jednom.

Ove slušalice učiniće da izgledate kao sofisticirani profesionalac istančanog ukusa koji voli modu. Samsungove slušalice imaju jedinstven oblik i prilagođene su pre svega ljudskom uhu, tako da se lako i dugo mogu nositi.

Za veću efikasnost u radu možete da koristite i mogućnosti Samsungovog glasovnog asistenta.

Impresivno zvuči podatak da Samsung Galaxy Buds smanjuju do 97 odsto pozadinsku buku, a samo petominutnim punjenjem dobićete dovoljno snage za sat vremena razgovora ili slušanja muzike.

Uparen sa futrolom za punjenje obezbeđuje 21 sat rada.

Važna napomena je da se ove slušalice lako mogu povezati i sa dva operativna sistema – Androidom i Applom preko Galaxy Wearable aplikacije.

Ukoliko volite da slušate muziku dok se bavite fizičkom aktivnošću ne brinite ove slušačice su otporne na vodu. Tako da, samo naped, gde god da ste krenuli sa njima.

Kablovi definitivno odlaze u istoriju

Kablovi polako sve više odlaze u istoriju, smanjujući šanse svima da završimo kao žrtve saplitanja o iste.

I zaista, zašto se baviti dosadnim i neurednim kablovima kada imate bežično punjenje?

To je elegantan, brz i jednostavan način punjenja vašeg omiljenog uređaja i jednom kada ga isprobate više nikada nećete biti isti.

Spremni?

Brzo puni, trajno štiti – Nillkin Mini Button

Ovaj punjač sa mini dugmetom za pametne telefone zahvaljujući KI tehnologiji brzo i bežično puni telefone.

Nillkin Mini Button održava vaš sto, ali i prostor ispod i oko stola organizovanim i bez neurednih kablova. Izuzetno je kompaktan i staje u džep! Podržava brzo punjenje od 10 vati i sadrži višestruke sigurnosne zaštite, tako da će vaš telefon biti potpuno napunjen i siguran.

Mini Button automatski zaustavlja punjenje kada otkrije metalne predmete, može da napuni telefon sa ili bez poklopca, a anti klizni materijal i mekani krst sprečavaju klizanje telefona.

Ništa bez maski – Shine&Protect 360 Hibridna Maska za iPhone 11 Pro

Bilo da je u pitanju naše ili zdravlje telefona maske su postale obavezni deo.

Jedno je sigurno Shine&Protect 360 Hibridna Maska za iPhone 11 Pro neće sakriti lepotu ovog modela, ali će ga maksimalno zaštititi.

Ova maska za iPhone 11 Pro ima dva dela radi bolje zaštite celog uređaja.

Ram je izrađen od materijala koji apsorbuje udarce, dok su prednja i zadnja strana izrađene od kaljenog stakla sa 10H kategorijom tvrdoće koji štiti celu porvršinu ekrana.

Tako da osim u slučaju da vam kamion ili avion ne pređu preko telefona, možete biti poprilično sigurni da će telefon ostati u komadu i funkcionalan.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.