Novosadski programeri će biti u prilici da se upoznaju sa nekim od najpoželjnijih poslodavaca u IT industriji u Novom Sadu, steknu nova znanja i poznanstva u IT-ju, uz networking i dobru zabavu. Ulaz na IT sajam zapošljavanja je besplatan uz PRIJAVU.

Pored IT sajma zapošljavanja gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta, prisutni će moći da prisustvuju kvalitetnim predavanjima stručnjaka koji govore na najvećim svetskim IT konferencijama o aktuelnim temama i tehnologijama u IT-ju. Ovom prilikom novosadskim programerima predstaviće se ljudi koji su svoja iskustva sticali u Microsoftu, PayPalu, Operi i drugim kompanijama, navodi se u saopštenju ITkonekt-a

Događaj u Novom Sadu je deo Nedelje u IT-ju koju organizuje ITkonekt od 14. do 21. aprila, u više gradova širom Srbije. Osim Novog Sada, događaj će biti održan i u Beogradu u hotelu Metropol, 14. i 15. aprila, i u Nišu u Oficirskom domu 17. aprila, gde će se okupiti predstavnici IT zajednice.

Organizacija ITkonekt na ovaj način želi da da pokaže veličinu i značaj IT scene u Srbiji, koju čine i lokalne zajednice. Kvalitetni IT stručnjaci postoje širom Srbija, a ITkonekt će ih ove godine, po četvrti put, okupiti u tri najveća IT centra u Srbiji – Beogradu, Novom Sadu i Nišu!

Glavni partner događaja u Novom Sadu je Continental Automotive, a neke od kompanija koje će se predstaviti na ITkonektu u Novom Sadu su Vivify Ideas, Exlrt, Symphony, Microsoft Development Center Serbia, Intens, Adecco Information Technology i drugi.

Više o predavačima i konferenciji pogledajte na linku.

ITkonekt je rastuća regionalna zajednica, koja okuplja preko 90 IT kompanija, 8000 IT stručnjaka i više desetina IT organizacija, indie gejming studija i edukativnih ustanova.