Italijanska kompanija Italtes otvara u subotu prvi pravi outlet tržni centar „Italian mall“, u Surčinu, u Vojvođanskoj ulici. Arhitektonsko rešenje ovog otvorenog tržnog centra jedinstveno je za Beograd, jer podseća na mali, tipični italijanski gradić.

Tu će biti otvoreno preko 20 prodavnica poznatih robnih marki, kafić i restoran. Glavni objekat koji se ovom prilikom otvara pod nazivom Piazza Roma prostire se na 2.000 kvadrata i u njemu će kupci moći da pazare brendove kao što su Rocco Barocco, Balestra Casa, Laura Biagotti, Pompea i drugi, po veoma povoljnim cenama.

Ono što ovaj tržni centar odvaja od drugih outlet prodavnica, je što će se u njemu prodavati vrhunski italijanski brendovi po pravim outlet cenama i to tokom cele godine. Na licu mesta kupcima će biti omogućena i besplatna usluga skraćivanja i prepravke odeće. Lep i prijatan ambijent koji podseća na italijanski gradić omogućiće svim Beograđanima da izadju iz zatvorenih prostora u centralnim delovima grada i provedu prijatan dan u kupovini.

Italijanska kompanija Italtes već je 12 godina prisutna na srpskom tržištu i do sada je poznata po svojim radnjama metražne robe na više lokacija u Beogradu. Svečano otvaranje uz prisustvo zvanica iz italijanske ambasade zakazano je za 17 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari