Nastavlja se borba stanara protiv restorana u lokalu „Lutrije“

Vlasnici stanova u zgradi na Cvetnom trgu još nisu uspeli da zaustave renoviranje državnog poslovnog prostora

Ostavite komentar


  1. Može li neko da mi objasni poentu članka?
    Koliko vidim, tekst govori o tome kako stanari, iz svojih ličnih razloga, ne mogu da zaustave radove koji su regularni i odobreni. Pa naravno da ne mogu, kada bi mogli niko više ne bi imao poverenja u državne istitucije.

    1. Nije pravo pitanje šta je poenta jednog članka. Suštinsko je pitanje kako imati poverenje u državne institucije posle pogibije S. Gligorijević na naplatnoj rampi od naleta bolida direktora Koridora Srbije, kao i posle skupocenog i dugotrajnog preokretanja
      kocki u rekonstrukciju rekonstruisanog beogradskog Trga republike.

    2. ODOBRENI MOŽDA JESU, A DA LI SU REGULARNI I LEGALNI – TO JE PITANJE? VEĆINA TOGA SE MOŽE ODOBRITI U SRBIJI UZ JAČU VEZU ILI DEBLJI KOVERAT. AKO SU STVARNO U PRAVU – JEDINI NAČIN IM JE DA SE SKUPE I IZADJU ISPRED ZGRADE I BLOKIRAJU RADOVE. NA DRUGOJ STRANI BI SE TREBALO DOKUMENTOVANO OBRATITI MEDIJIMA. AKO JE SRUŠEN STUB ILI NOSEĆI ZID ZGRADE – SLIKATI I OBJAVITI. AKO JE ZAKRČENO ZAJEDNIČKO DVORIŠTE – ISTO SLIKATI I OBJAVITI ITD.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.