Ne davimo Beograd: Cene mesečnih karata u javnom prevozu preskupe za standard „osiromašenih građana“

Ostavite komentar


  1. Koliko se sećam do pandemije, pri uplati mesečne karte 5. Ili 15. u msecu, karta važi do kraja tog kalendarskog meseca, a ne 30 dana. To pored toga što nije pristupačno najvećem broju onih koji rade za platu i koriste gsp kao prevoz do tog posla.

  2. A gorivo je pojeftinilo to ne smeta nikome… Cene hrane vam odgovaraju, struje itd…
    Gsp ne sme da poskupi ali zato sme da bude gubitaš i da svima smeta…

  3. Vi gospodo iz Ne davimo Beograd baš davite Beograd .Da li vas interesuju poskupljenja i rešenja nestašica , kako pomoći porodicama sa novorođenim bebama ,samohranim roditeljima ,invalidnim licima ,ili vam je jedina preokupacija kako podbuniti narod a ne nuditi rešenje i u njemu učestvovati . Zar vam je jedini cilj bavljenje politikom u kojoj nema politike osim demagogije i stvaranje haosa .Gde ste vi šta vi nudite i koja rešenja za probleme imate .Lako je otkriti vuka i dići haku a u hajci ne učestvovati . Kad lovci ulove vuka vi se opet bunite jer su nehumano ulovili vuka . Vi ste zapravo vuk a vuk je štetočina .

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.