Kancelarija za mlade opštine Obrenovac organizuje niz treninga za mlade koji nude besplatno znanje i veštine za započinjanje i razvoj biznisa. Program obuke za preduzetništvo namenjen je mladim osobama od 18 do 30 godina starosti iz Obrenovca.

Sprovodiće se tokom narednih meseci u okviru Programa za planiranje i reagovanje u vanrednim situacijama i jačanje ekonomske sigurnosti www.scopes-serbia.org pod pokroviteljstvom Američke agencije za međunarodni razvoj USAID u saradnji sa opštinom Obrenovac i Ministarstvom omladine i sporta.

Program je namenjen mladim početnicima u biznisu ili onima koji žele da unaprede svoje poslovne veštine i sastoji se od besplatne obuke u više oblasti generisanje ideja, prvi koraci u biznisu, biznis planiranje, finansije, unapređenje ličnih veština, osnove marketinga, izrada biznis planova, itd.

Broj polaznika obuke za omladinsko preduzetništvo je ograničen. Prijavljivanje traje do 13.marta, a sve informacije oko treninga i načina prijave mogu se dobiti u Kancelariji za mlade od 9 do 15 časova ili na telefon 8724 025.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari