Za predstojeće uskršnje praznike trgovci su pripremili bogat izbor hrane i pića, ali i značajna sniženja cena i iznenađenja za svoje potrošače.

Tako će potrošači koji pazare u prodajnim objektima Merkatora i Rode od 9. do 19. aprila ostvariti pravo na popust od 10 odsto za svaku kupovinu na iznos koji premašuje hiljadu dinara. To znači da će u tom periodu biti snižene cene za više od 100.000 artikala vrhunskog kvaliteta, koji se nalaze u ponudi tog trgovinskog lanca.

Inače, u dane uskršnjih praznika, 17, 18. i 20. aprila, svi maloprodajni Merkator i Roda objekti otvoreni su, dok je 19. april neradan dan.

U iznenađenjima za potrošače na zaostaje ni Delta maksi, koja je takođe izdvojila značajna sredstva za sniženja i akcijske prodaje. „Rečje o sumi od 15 miliona evra namenjenih za akcije sniženja cena, a u prvom kvartalu Delta maksi je u saradnji sa dobavljačima u te akcije investirala oko 2,8 miliona evra – izjavio je Dragan Filipović, generalni direktor, podsećajući da potrošači mogu po povoljnim cenama da pazare u 350 prodajnih objekata te kompanije.

Prodajni objekti Delta maksija će 17. i 20. aprila raditi skraćeno, a na Uskrs će svi objekti biti zatvoreni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari